RX 7900 XTX Sorunlu Bir Ekran Kartıdır

İşte bu büyük bir tasarım hatası olduğunu gösteriyor. En iyisi custom modeller beklemek ya da şuan alınacak ise nvida almak. Custom modeller çıkana kadar şuanki 4080 fiyatına o zaman 7900xtx alır mıyız bilinmez.

Zaten referans model hatalı olduğundan Türkiye'ye gelmediğini düşünürsek bizim açımızdan sorun olmayacak lakin umarım Custom modeller de böyle olmaz.

Zaten referans model hatalı olduğundan Türkiye'ye gelmediğini düşünürsek bizim açımızdan sorun olmayacak lakin umarım Custom modeller de böyle olmaz.
Referans modeller şuan satışta hocam 25 bin liraya satılıyor. Türkiye'de DonanımHaber'de bir arkadaş aldığına çok pisman şuan. Sapphire adı altında satılan model referans. Custom modellerde sorun çözülür.

Referans model

Kesinlikle. 5800x3d gibi bir canavar kullanmak istiyorum diğer aya

Xfx gibi custom kartlar hocam. Şu anki piyasada olan 25 bin liraya satılan Sapphire referans model sorun çıkaran model de bu.
Sapphire'de bu işi beceremeyen markalardan bir tanesi.

Hot spot değeri 110 dereceye çıkması gerçekten anormal. Kendi ekran kartım 80 dereceye geldiğinde bile 105'i aşmıyor kaldı ki bu kart 75 derecede 110 derece hot spot'a ulaşıyor.

Hot spot değeri 110 dereceye çıkması gerçekten anormal. Kendi ekran kartım 80 dereceye geldiğinde bile 105'i aşmıyor kaldı ki bu kart 75 derecede 110 derece hot spot'a ulaşıyor.
Kullanıcı yorumlarına göre oyuna girildiği ilk dakikada 110 dereceyi bulduğu söyleniyor. Vapor chamber buharlaşması ve heatsink hasarı ile uzun vadede çok kötü şeyler yaşanabilir.

Bir kısım da sorunun soğutma bloğunun gpuya temas etmediğinden dolayı olduğunu söylüyor. Umarım üretim hatası kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…