RX 7900 XTX vs RTX 3090

Makaleler
1
Daha fazla  
Biri 35 bin, biri 17 bin bandında ama testlerde genelde AMD'ye değil NVIDIA'ya render testi yapıyorlar. 7900 XTX bu konularda nasıl bilmiyorum. Blender-After Effects gibi şeyler için veri paylaşmamışlar. GPU çekirdeği açısından da 3090 daha avantajlı. Render için hangisi alınır?

Fiyatları arasında 2 kat fark var. Ekran kartı almayı mı düşünüyorsunuz?

Fiyatları arasında 2 kat fark var. Ekran kartı almayı mı düşünüyorsunuz?
İşe girdim kısıtlı bütçe ile en iyi sistemi yapıp çıkmayı düşünüyorum. Birinden birini alacağım render ile uğraşacağım. Ama AMD'nin render performansından şüpheliyim.

Oyun için 7900 XTX, render için RTX 3090 ama 3090'ın sıfır alınmayacağını belirtelim. İkinci elden bakın.
Kısıtlı bütçede render için en mantıklı o değil mi şu an? 40 bine kadar bütçe ayırabilirim ama birinden eski diye birinden az çekirdekli diye çekiniyorum.

40 bine kadar bütçe ayırabilirim ama birinden eski diye birinden az çekirdekli diye çekiniyorum.

4070 Ti - 4080 bakılabilir.

VRAM sıkıntı olur mu bunlarda? Bunlardan biri 16 biri 12 GB ama 3090 24 GB. After Effects VRAM'ı sömürür diyorlardı. Ayrıca çekirdek sayısı olarak yine avantajlı duruyor ama bilmiyorum.

Bütçeniz varsa bunlardan birini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…