RX 7900GRE sistem CS 2'de düşük FPS veriyor

serhat toprak

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba CS 2 de 60 70 FPS'leri zor görüyorum. Oyunu 4:3 oynuyorum tüm grafikler en düşükte yardımcı olur musunuz?
Ekran kartı driverdan da denedim düzelmedi.
Sistem.
Ekran kartı: RX 7900GRE.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Anakart: ASUS TUF B550.
RAM: 16 GB.

İşlemci modeliniz ile ekran kartınızın arasında dağlar kadar fark var.

O işlemci ile o ekran kartını nasıl besleyebiliyorsun? CS işlemci oyunu. Sorununuz ortada gibi duruyor.

O ekran kartini besleyebilmek icin 5800x3D gibi bir islemciye ihtiyacin var, 5800x3D alamazsaniz bile en azindan 5600 gibi bir islemci alin ki ekran kartini kullanabilin

İşlemci modeliniz ile ekran kartınızın arasında dağlar kadar fark var.

O ekran kartini besleyebilmek icin 5800x3D gibi bir islemciye ihtiyacin var, 5800x3D alamazsaniz bile en azindan 5600 gibi bir islemci alin ki ekran kartini kullanabilin.

Hocam bütün paranızı ekran kartına ayırmışsınız gibi

O işlemci ile o ekran kartını nasıl besleyebiliyorsun? CS işlemci oyunu. Sorununuz ortada gibi duruyor.

Arkadaşlar sistemi sırayla yükseltiyorum başka hiçbir oyunda yaşamadım böylr bir şey diğer konulara da baktım sistemi optimize olan arkadaşlarda yaşıyor.

@serhat toprak, hangi oyunlarda yaşamadın? CS oyunu tam anlamıyla işlemci kullanan bir oyun. Sizin işlemcininiz de yetersiz kalıyor biraz. Ayrı bir sorun varsa bilmiyorum.

O işlemci 6500XT'de bile drop yaratıyor, normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…