Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Artemis Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Asus RX 7900 XTX 24 GB | 1 TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Sistem bu. Bunu iade etmeliyi miyim? Kutulari açtım biraz kotu açtım. WoW oynarken arada sirada bir anda donuyor kendini kendini GPU resetliyor herhalde. Tam takmamis olma ihtimalim var mi yoksa yazilimsal mi? Dosya Ekleri unknown_2024.03.27-12.20.gif 2,8 MB · Görüntüleme: 2.186
Artemis Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Asus RX 7900 XTX 24 GB | 1 TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Sistem bu. Bunu iade etmeliyi miyim? Kutulari açtım biraz kotu açtım. WoW oynarken arada sirada bir anda donuyor kendini kendini GPU resetliyor herhalde. Tam takmamis olma ihtimalim var mi yoksa yazilimsal mi?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #2 Diğer oyunlarda da problem yaşıyor musunuz?
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 MzBag dedi: Diğer oyunlarda da problem yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Valla diyer oyunlarda yasamadim sanirim ama bu crash muhabbeti bir iki kere geldi basima. Simdi paranoya oldum.
MzBag dedi: Diğer oyunlarda da problem yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Valla diyer oyunlarda yasamadim sanirim ama bu crash muhabbeti bir iki kere geldi basima. Simdi paranoya oldum.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 27 Mart 2024 #4 Onimusha dedi: Artemis Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Asus RX 7900 XTX 24 GB | 1 TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Sistem bu. Bunu iade etmeliyi miyim? Kutulari açtım biraz kotu açtım. WoW oynarken arada sirada bir anda donuyor kendini kendini GPU resetliyor herhalde. Tam takmamis olma ihtimalim var mi yoksa yazilimsal mi? Genişletmek için tıkla... 24.3.1 sürümü stabil değil. Büyük ihtimal yazılımsal kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. DDU ile 24.1.1 dönün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Onimusha dedi: Artemis Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Asus RX 7900 XTX 24 GB | 1 TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Sistem bu. Bunu iade etmeliyi miyim? Kutulari açtım biraz kotu açtım. WoW oynarken arada sirada bir anda donuyor kendini kendini GPU resetliyor herhalde. Tam takmamis olma ihtimalim var mi yoksa yazilimsal mi? Genişletmek için tıkla... 24.3.1 sürümü stabil değil. Büyük ihtimal yazılımsal kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. DDU ile 24.1.1 dönün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 27 Mart 2024 #5 Hazır sistemler iade edilemiyor diye biliyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Mart 2024 #6 DDU ile driverını kaldır 24.1.1 sürümünü yükle.
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #7 Tamamdir hemen yukluyorum Bu asus Rog Armoury bir sikinti cikariyor olabilir mi? Sizce GPU'tam takmamis olabilir miyim ?
Tamamdir hemen yukluyorum Bu asus Rog Armoury bir sikinti cikariyor olabilir mi? Sizce GPU'tam takmamis olabilir miyim ?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Mart 2024 #8 Onimusha dedi: Tamamdir hemen yukluyorum. Bu ASUS ROG Armoury bir sıkıntı cikariyor olabilir mi? Sizce GPU'tam takmamis olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GPU'yu tam takmasan nasıl goruntu alacaksın hocam?
Onimusha dedi: Tamamdir hemen yukluyorum. Bu ASUS ROG Armoury bir sıkıntı cikariyor olabilir mi? Sizce GPU'tam takmamis olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GPU'yu tam takmasan nasıl goruntu alacaksın hocam?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 27 Mart 2024 #9 Onimusha dedi: Tamamdir hemen yukluyorum Bu asus Rog Armoury bir sikinti cikariyor olabilir mi? Sizce GPU'tam takmamis olabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olsa görüntü alamazsın. ROG Armoury bir sorun çıkarmaz siz 24.3.1 kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. DDU ile 24.1.1 dönün.
Onimusha dedi: Tamamdir hemen yukluyorum Bu asus Rog Armoury bir sikinti cikariyor olabilir mi? Sizce GPU'tam takmamis olabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olsa görüntü alamazsın. ROG Armoury bir sorun çıkarmaz siz 24.3.1 kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. DDU ile 24.1.1 dönün.
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mart 2024 #10 İade etmek mi hocam bakkaldan aldığın ekmeğimi iade ediyorsun. O kasayı sıfır şekilde kullanmışsın. Saçma, o kasayı iade hiçbir şey almaz ama online alışverişin konunları var belki alır.
İade etmek mi hocam bakkaldan aldığın ekmeğimi iade ediyorsun. O kasayı sıfır şekilde kullanmışsın. Saçma, o kasayı iade hiçbir şey almaz ama online alışverişin konunları var belki alır.