Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 1 Aralık 2023 #11 Ömer3169 dedi: Nasıl yani hocam 7900XTyemi gerek yok anlamında 4070mi alayım Genişletmek için tıkla... Hayır hocam PS5'e gerek yok.
Ömer3169 dedi: Nasıl yani hocam 7900XTyemi gerek yok anlamında 4070mi alayım Genişletmek için tıkla... Hayır hocam PS5'e gerek yok.
Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #12 Paul Walkers dedi: Hayır hocam PS5'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... ne yapabilirim peki o parayla sisteme ekstra olarak 0 toplıycam cunku
Paul Walkers dedi: Hayır hocam PS5'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... ne yapabilirim peki o parayla sisteme ekstra olarak 0 toplıycam cunku
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 1 Aralık 2023 #13 Ömer3169 dedi: Ne yapabilirim peki o parayla sisteme ekstra olarak 0 toplayacağım cunku. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açabilirsiniz hocam. Şimdi yanlış bilgi vermeyeyim.
Ömer3169 dedi: Ne yapabilirim peki o parayla sisteme ekstra olarak 0 toplayacağım cunku. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açabilirsiniz hocam. Şimdi yanlış bilgi vermeyeyim.
Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #14 Paul Walkers dedi: Yeni konu açabilirsiniz hocam. Şimdi yanlış bilgi vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... hocam belli bir süre beklemem gerekiyormuş ben sizi önceden açtığım bi konuya etiketlesem?
Paul Walkers dedi: Yeni konu açabilirsiniz hocam. Şimdi yanlış bilgi vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... hocam belli bir süre beklemem gerekiyormuş ben sizi önceden açtığım bi konuya etiketlesem?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 1 Aralık 2023 #15 Ömer3169 dedi: Hocam belli bir süre beklemem gerekiyormuş ben sizi önceden açtığım bir konuya etiketlesem? Genişletmek için tıkla... Yok hocam onu kast etmedim. Bilgim yok çok fazla yanlış ürün önermeyeyim.
Ömer3169 dedi: Hocam belli bir süre beklemem gerekiyormuş ben sizi önceden açtığım bir konuya etiketlesem? Genişletmek için tıkla... Yok hocam onu kast etmedim. Bilgim yok çok fazla yanlış ürün önermeyeyim.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #16 Ömer3169 dedi: hocam belli bir süre beklemem gerekiyormuş ben sizi önceden açtığım bi konuya etiketlesem? Genişletmek için tıkla... Toplam bütçen nedir? Monitör dahil mi?
Ömer3169 dedi: hocam belli bir süre beklemem gerekiyormuş ben sizi önceden açtığım bi konuya etiketlesem? Genişletmek için tıkla... Toplam bütçen nedir? Monitör dahil mi?
Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #17 Jesus Wicked dedi: Toplam bütçen nedir? Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... hayır hocam önceden açtığım bir konuya etiketliyorum bakarsınız sevinirim burda konusmayalım bencede
Jesus Wicked dedi: Toplam bütçen nedir? Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... hayır hocam önceden açtığım bir konuya etiketliyorum bakarsınız sevinirim burda konusmayalım bencede
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 1 Aralık 2023 #18 Jesus Wicked dedi: Toplam bütçen nedir? Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... 70 bin TL bilgisayar tavsiyesi Ark'lar hazır anakart * kasa * PSU var diğer parçalar için bütçem 65k 70'e zorlarım. Bir şeyler önerir misiniz? AMD ekran kartı kullanırım. www.technopat.net
Jesus Wicked dedi: Toplam bütçen nedir? Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... 70 bin TL bilgisayar tavsiyesi Ark'lar hazır anakart * kasa * PSU var diğer parçalar için bütçem 65k 70'e zorlarım. Bir şeyler önerir misiniz? AMD ekran kartı kullanırım. www.technopat.net