Çözüldü RX 7900XT'ye PSU nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bravdo

Decapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• IMG_0170.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0169.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0168.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm
Aynen öyle, o kablo yerine 3 adet 8 pin takacaksın.
Çalışsa bile yüke girince kapanır. 3 tanesini de kullanmalısın. Böyle şeyler neden düşünüyorsun ki ? Güç kaynağında zaten yeteri kadar mevcut.

Hepsini takmalısın tabii ki, neden takmamazlık ediyorsun?

Çalışsa bile yüke girince kapanır. 3 tanesini de kullanmalısın. Böyle şeyler neden düşünüyorsun ki ? Güç kaynağında zaten yeteri kadar mevcut.
Hocam şuan RTX 4070 süper kartında 600W girişi takılı bunu 7900XT ekran kartına takmayıp şu 3 tane 8 pinliyi takıcam değil mi ?

Hepsini takmalısın tabii ki, neden takmamazlık ediyorsun?
Hocam şuan RTX 4070 süper kartında 600W girişi takılı bunu 7900XT ekran kartına takmayıp şu 3 tane 8 pinliyi takıcam değil mi ?

Dosya Ekleri

• IMG_0175.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0176.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0176.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0175.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 28

Çözüm
Hocam şu kabloda ayrık olan parçayı birleştiremiyorum bi türlü eğer birleştiremezsem yinede birlikte tutup pin yerine soksam bir problem olur mu ?
Bu arada cevaplarınla içimi rahatlattın hocam bir an korktum nasıl bağlıcam diye valla hemen psuya taktım kabloları hazırda bekletiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0176.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 23
Hocam bende de bu kablolar nedense birleşmiyordu, elimle birleştirip yuvasına sokunca sorunsuz çalıştı.

Hocam bende de bu kablolar nedense birleşmiyordu, elimle birleştirip yuvasına sokunca sorunsuz çalıştı.
Bende öyle yapacağım hocam büyük ihtimalle teşekkür ederim
CPU RGB ışığı yanmıyor bu sefer PSU kablolarını takarken herhalde dokunduysam diğer 600W kabloyu sökeceğim zaman kontrol ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…