RX 9060 16 GB hazır sistem alınır mı?

DrGolden01

Centipat
Daha fazla  
Aklımda bu sistemi almak var. Pckolik
Özelleştirme olarak ise DeepCool CH560 kasayı ve MSI Spatium M48 Pro SSD seçmeyi düşünüyorum. Ama sanırsam kasa ile gelen PSU 700W PF700 giriş seviyesi bir psuymuş. Sizin görüşleriniz neler, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Aklımda bu sistemi almak var. Pckolik
Özelleştirme olarak ise DeepCool CH560 kasayı ve MSI Spatium M48 Pro SSD seçmeyi düşünüyorum. Ama sanırsam kasa ile gelen PSU 700W PF700 giriş seviyesi bir psuymuş. Sizin görüşleriniz neler, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
SSD seçiminiz gayet iyi. Kasa olarak "FSP CMT318B+Hydro K PRO 750W" bunu tavsiye derim. İşlemci olarak dahili GPU bulunduğu için Ryzen 5 7600 seçebilirsiniz.

bahsettginiz sistemle gelen psu çöp. sistemin bir hayrını göremezsin. sistemini onların hazır zırvalıgına bırakmaktansa kendiniz toplayın.

Psu olarak da şunu alın. ömürlük full performans takılırsınız.

Hocam ben 9 bin TL'lik PSU'yu ne yapayım 😳 sağ olun ama bir PSU'ya da 9 bin TL veremem.

Bahsettginiz sistemle gelen PSU çöp. Sistemin bir hayrını göremezsin. Sistemini onların hazır zırvalıgına bırakmaktansa kendiniz toplayın.

PSU olarak da şunu alın. Ömürlük full performans takılırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 9 bin TL'lik PSU'yu ne yapayım 😳 sağ olun ama bir PSU'ya da 9 bin TL veremem.
psu 1 kere alınır . bu psu'nun sizi 10 yıl rahat götürecegine garanti edebilirim. Size tavsiyem atx.3.0 uyumlu psu almanız. ileride ekran kartınızı ve anakartınızı yükseltmeniz gerektiğinde psu yüzüne eliniz kolunuz bağlı kalır. gelecek teknolojisi için olmazsa olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı