RX 9060 XT alınır mı?

flughert

Femtopat
Daha fazla  
8gb ekran kartı almayın hocam. Ne olursa olsun almayın ki artık başı çeken o büyük 2 dev üretici bir şeyleri fark etsin.

O fiyata alınmaz.
Atılan 16GB Sapphire modelini almak çok daha mantıklı.
Eğer atılan size pahalı geliyor ise 600TL kadar daha ucuza yine 16GB versiyonu var Powercolor Reaper modeli:

Bende 7700XT var aynı güçte bununla TLOU Part 1’de yüksek ayarlar 10 GB vram kullanımı veriyor hatta Afterburner’dan baktığımda 11240 MB falan kullanıyor yani neredeyse 12 GB…

Hocam bir de bu var.
Çok bir fark yok aralarında 3 fanlı model almak daha iyi olmaz mı? Ben çok anlamıyorum da eğer performansta kayıp yaşamayacaksa en ucuzunu almak daha doğru tabii. Bir de ekran kartında markalar fark ediyor mu? Mesela PowerColor ile ASUS arasında ki fiyat farkı 2 bin lira ama kart aynı kart.

Hocam bir de bu var.
Çok bir fark yok aralarında 3 fanlı model almak daha iyi olmaz mı? Ben çok anlamıyorum da eğer performansta kayıp yaşamayacaksa en ucuzunu almak daha doğru tabii. Bir de ekran kartında markalar fark ediyor mu? Mesela PowerColor ile ASUS arasında ki fiyat farkı 2 bin lira ama kart aynı kart.

Tabii hocam mesela ASUS model aynı kartın soğutması daha iyi olabiliyor performansı genellikle aynı ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı