skynettech Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 01:04 #21 AshleyBenimKarim dedi: 3 fanli ekran kartı daha iyi soğutma yapabiliyor tabii ki görüntü farki da var soğutma açısında 3-5 derece. Genişletmek için tıkla... fiyat farkı çok az seviyede ise tabi ki 3 fanlı tercih edilebilir ama 3 5 bin farka değecek bir şey değil tecrübeyle sabittir.
AshleyBenimKarim dedi: 3 fanli ekran kartı daha iyi soğutma yapabiliyor tabii ki görüntü farki da var soğutma açısında 3-5 derece. Genişletmek için tıkla... fiyat farkı çok az seviyede ise tabi ki 3 fanlı tercih edilebilir ama 3 5 bin farka değecek bir şey değil tecrübeyle sabittir.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 737 Çözümler 19 Yer Türkiye Salı 01:06 #22 skynettech dedi: Fiyat farkı çok az seviyede ise tabii ki 3 fanlı tercih edilebilir ama 3 5 bin farka değecek bir şey değil tecrübeyle sabittir. Genişletmek için tıkla... Ben sahsen 3 fanli tercih ediyorum soğutma ve görüntü açısından fark ediyor.
skynettech dedi: Fiyat farkı çok az seviyede ise tabii ki 3 fanlı tercih edilebilir ama 3 5 bin farka değecek bir şey değil tecrübeyle sabittir. Genişletmek için tıkla... Ben sahsen 3 fanli tercih ediyorum soğutma ve görüntü açısından fark ediyor.
skynettech Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 01:09 #23 AshleyBenimKarim dedi: Ben sahsen 3 fanli tercih ediyorum soğutma ve görüntü açısından fark ediyor. Genişletmek için tıkla... ya tabi ki görsel olayı zevk meselesi kişiye göre değişir hocam. mesela benim için 2 fanlı beyaz minnoş bir kart çok tatlı görünüyor gözüme
AshleyBenimKarim dedi: Ben sahsen 3 fanli tercih ediyorum soğutma ve görüntü açısından fark ediyor. Genişletmek için tıkla... ya tabi ki görsel olayı zevk meselesi kişiye göre değişir hocam. mesela benim için 2 fanlı beyaz minnoş bir kart çok tatlı görünüyor gözüme
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 737 Çözümler 19 Yer Türkiye Salı 01:29 #24 skynettech dedi: Ya tabii ki görsel olayı zevk meselesi kişiye göre değişir hocam. Mesela benim için 2 fanlı beyaz minnoş bir kart çok tatlı görünüyor gözüme Genişletmek için tıkla... O zaman onu alabilirsin tamamen senin kararın. 1 fan sadece 3-5 derece fark ettiriyor o
skynettech dedi: Ya tabii ki görsel olayı zevk meselesi kişiye göre değişir hocam. Mesela benim için 2 fanlı beyaz minnoş bir kart çok tatlı görünüyor gözüme Genişletmek için tıkla... O zaman onu alabilirsin tamamen senin kararın. 1 fan sadece 3-5 derece fark ettiriyor o