RX 9060 XT ekran kartı alınır mı?

erdincceper

Hectopat
Merhaba ekran kartına ihtiyacım var da.
Bu ürünü buldum.

9060XT fiyatı da 19209 TL sizce bunu mu alayım yoksa başka bir kart önerir misiniz?

Sistem özellikleri.
Anakart: ASUS Prime B650M-R.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
RAM: 2×16 GB, 6000 MHz.
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE RGB.
SSD: MSI Spatium 470 Pro 1TB.
Kasa: MSI MAG 320r.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece indirimlerinde Vatan Bilgisayar'da 16K fiyata düşüyor. Oraya bakabilirsiniz. Ekran kartı alınır.

Merhaba ekran kartına ihtiyacım var da.
Bu ürünü buldum.

9060XT fiyatı da 19209 TL sizce bunu mu alayım yoksa başka bir kart önerir misiniz?

Sistem özellikleri.
Anakart: ASUS Prime B650M-R.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
RAM: 2×16 GB, 6000 MHz.
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE RGB.
SSD: MSI Spatium 470 Pro 1TB.
Kasa: MSI MAG 320r.

En iyi F/P ürünüdür Gigabyte da bir sorun çekiceğinizi düşünmüyorum gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

8 GB tercih etmek biraz mantıksız.

Gece indirimlerinde Vatan Bilgisayar'da 16k fiyata düşüyor. Oraya bakabilirsiniz. Ekran kartı alınır.

Ne zaman oluyor hocam daha önce hiç dikkat etmemiştim Hepsiburada 10 taksit yaptığı için biraz daha avantajlı duruyordu da vatan da iyi fiyat olursa alırım hemen.

İndirim beklersen daha ucuzada gelir alabilirsin üzmeyecektir.

Teşekkürler hocam vallahi 19 kdan fazla olacak diye korkuyorum da 😂 malum gün geçtikte her şey yükseliyor.

Ne zaman oluyor hocam daha önce hiç dikkat etmemiştim Hepsiburada 10 taksit yaptığı için biraz daha avantajlı duruyordu da vatan da iyi fiyat olursa alırım hemen.

Teşekkürler hocam vallahi 19 kdan fazla olacak diye korkuyorum da 😂 malum gün geçtikte her şey yükseliyor.
Ben riske atmadım bugün aldım fakat zaten düşüğe mâl ettim şirket adına fatura kestiğim için.
1 haftadır vatan indirimlerinde ben 16kya yakalayamadım nasıl düşüyormuş merak ettim.

Gece indirimlerinde Vatan Bilgisayar'da 16K fiyata düşüyor. Oraya bakabilirsiniz. Ekran kartı alınır.
Hocam ne zaman denk geldiniz ben 1 haftadır kontrol ediyorum.

Bu ay gelir muhtemelen indirimle. Hepsiburada'da 10 taksitle bayağı kart mevcut karşılayabileceksen bir tık üst kartlarada bakabilirsin.

@die, 1 haftadır her gece indirimde hocam. Daha dün 16K fiyattaydı mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı