RX 9060 XT ekran kartı alınır mı?

Bu ay gelir muhtemelen indirimle. Hepsiburada'da 10 taksitle bayağı kart mevcut karşılayabileceksen bir tık üst kartlarada bakabilirsin.

5070 de düşündüm de 33K civarı şu an o kadara gerek yok hocam 9060XT işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

@die, 1 haftadır her gece indirimde hocam. Daha dün 16k fiyattaydı mesela.

Tüh kaçırmışız görseydim alırdım.

@erdincceper, 33K'ya çıkabiliyorsanız 9070XT bakabilirsiniz.

@erdincceper, 33K'ya çıkabiliyorsanız 9070XT bakabilirsiniz.

Bir anlık gaza gelip almama bakıyor şu an hocam

Oyun amaçlıysa RX 9070 bakabilirsin 27k 28k civarı taksitle belki tercih edebilirsin 5070 dengidir. 9070XT derdim ancak 33K fazla geliyorsa 9070 daha mantıklı.

Hem iş hem oyun amaçlı diziyorum hocam oyun 2.sırada şu an iş olarak SolidWorks çizim yapıyoruz Adobe Illustrator ve After Effects kullanıyoruz araştırdığım kadarıyla 9060XT işimi göreceğini düşünüyorum.

@die, 1 haftadır her gece indirimde hocam. Daha dün 16K fiyattaydı mesela.
Hangi modeldi hatırlıyor musunuz? Ben bütün 16'lıkları takip ediyorum 1 haftadır.
Evet, pure girmiş perşembe günü 16700e düşmüş. Denk gelmedik sağlık olsun yoldaydım zaten. Gece bakmaya fırsatım olmuyor ama baktığımı da hatırlıyorum sabah namazına kalktığımda da bakmıştım.

Son düzenleme:
Hocam 5060ti 16gb yönelebilirsin indirimle amd kartlar için bazı işler yapıldı ama her eklenti optimize olur mu bilemiyorum redditte falan gezinin derim.

Daha yeni Dying Light 2'de WattMan hatası almaya başladım ve çözemedim. Belki bütçeyi 5060Ti'a zorlamak pek de kötü bir filir değildir.

@Crexyyy, aynı oyunda ben de 5070'de çökmeler yaşıyorum. Sorun biraz da farklı bir durumdur. WattMan hatası neredeyse tamamen giderildi.

@Crexyyy, aynı oyunda ben de 5070'de çökmeler yaşıyorum. Sorun biraz da farklı bir durumdur. WattMan hatası neredeyse tamamen giderildi.
Konu açtım AMD ile alakalı dendi. Oyun sorunlu diyorsanız doğru olabilir. Sadece DL2'de yaşadığımı ekstra belirtmekte de fayda var tabii ki. Onun dışında gerek sıcaklık gerek normal performans olarak memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…