RX 9060 XT Ekran kartı ve sistem nasıl?

Juartan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Dostlar merhaba, bir süredir ekran kartı bakınıyordum. 2.el genel olarak bir anlık gelen o hisle Amazon'dan Sapphire RX 9060 XT Gaming OC 8 GB ürün satın aldım peşin fiyatına 6 taksit olarak, işlemcim R5 5600 anakartım B450M S2H. Şu an kullandığım ekran kartı RX590.sizce hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu? Genel olarak 16 GB al dendi ama bütçem buna yetti. O yüzden 8 GB aldım. Ek olarak AAA oyunlar oynamadığım için çok sorun olacağını sanmıyorum, teşekkürler.

Hocam bence geçmiş olsun 2500 TL için ömrü bayağı kısaldı sanırım.

Ne için geçmiş olsun hocam kartı zaten almışsınız.

Hocam bence geçmiş olsun 2500 TL için ömrü bayağı kısaldı sanırım.

Doğrudur hocam öğrenci olduğum için o aradaki kısmı veremedim maalesef ama dediğim gibi çok üst düzey oyunlar oynamıyorum ve bu ekran kartını da hiç yoksa bir 3-4 sene kullanırım diye düşünüyorum zamanı gelince değiştiririz ne diyelim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ne için geçmiş olsun hocam kartı zaten almışsınız.

Aldım da görüşleri merak ediyorum hocam biraz açıkçası.

Anladım hocam eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

Hayırlı olsun, işlemcinizin yanına yakışır güzel kart. Akademik kariyerinizde ve eğitim hayatınızda başarılar.

Hocam görüşlerim şu kartın performansı iyi ama 5 sene sonra yetersiz bir kart olarak kalır VRAM sıkıntı teknolojik olarak dolu değil.

Hocam görüşlerim şu kartın performansı iyi ama 5 sene sonra yetersiz bir kart olarak kalır VRAM sıkıntı teknolojik olarak dolu değil.

5 seneye kim öyle kim kala hocam, teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…