RX 9060 XT için model önerisi

Hocam ben şu an ikisi hakkında seçim yaparke ucuzdan yanayım ama Sinerji ve
İnce hesap konusunda aklım karıstı, güvenilir mi acaba XFX zaten direk Hepsiburada satıcısı sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

İncehesap iyidir aslında pek sorun yaşayan görmedim. Genelde sevilir. Çok fark var mı Sinerji ile İncehesap arasında?

PowerColor reaper, Sapphire AMD'yi tek başına GPU'da çelme takıp durmasıyla meşhur bir firma, ki geçenlerde bir forumda alınabilecek en kötü modelin Pulse olduğu söylendiydi.

PowerColor reaper, Sapphire AMD'yi tek başına GPU'da çelme takıp durmasıyla meşhur bir firma, ki geçenlerde bir forumda alınabilecek en kötü modelin Pulse olduğu söylendiydi.

Hocam siz ne önerirsiniz en azından 5 sene kullanacağım sorun çıkartmasın istiyorum.

Hocam siz ne önerirsiniz en azından 5 sene kullanacağım sorun çıkartmasın istiyorum.

Ben PowerColor RX 9060XT 16 GB kullanıyorum, bir falsosunuda görmedim. Ucuza almıştım, iyi ki almışım, dereceler konusunda 65'lerde takılıyor. Stres testine sokucam yakında bakalım, hangisi ucuzsa alın hocam 9060XT güzel kart 4-5 yıl götürür bence.

Hocam Pulse'den uzak durulmalı demiştiniz?
Bir de konudan bağımsız olarak neredeyse aynı sistemi toplamışım RAM CPU SSD GPU falan, ben ilk toplayışım anakartın BIOS ayarlarını daha sonra farklı bir konu açsam anlatır mısınız?

Ben Pulse almadım, Micro stutter sorunu yaşandığı söylenmişti, doğru mudur bilmem ama Sapphire firması AMD'ye GPU alanında çok şey kaybettirdi, AMD'nin Sapphire gibi firmalardan kurtulması lazım.
BIOS ayarlarına gelince, ben sadece RAM'lerimde EXPO açtım, BIOS güncellemesini yaptıktan sonra.
Konu açarsınız yardım ederiz tabii ki.
RAM'leri 6000MHz yapmanız tavsiyem, 5600MHz RAM almayın.

Hocam bütçem çıkabiliyor hem satıcı olarak Hepsiburada olduğu için XFX almaya karar verdim.
Hocam sizde ki aynı RAM'i almıştım zaten (Patriot Venom 16 GB) son kalan parça GPU onu da şimdi alıyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…