Asdas Gudas Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:38 #11 swore dedi: Bu sistemide görmüştüm sence cuma gününü beklemeli miyim Gaming gecesinde bir de ekran kartı markasının bir önemi var mı mesela Sapphire pulus vs. Genişletmek için tıkla... Soğutmasında biraz daha önemli olabiliyor bazı ekran kartlarında fakat biz fiyat performansa baktığımız için çok önemli değil bu attığım sistem gayet iyi bir sistem cuma günü bekleyebilirsiniz bazı indirime düşen güzel sistemler oluyor.
swore dedi: Bu sistemide görmüştüm sence cuma gününü beklemeli miyim Gaming gecesinde bir de ekran kartı markasının bir önemi var mı mesela Sapphire pulus vs. Genişletmek için tıkla... Soğutmasında biraz daha önemli olabiliyor bazı ekran kartlarında fakat biz fiyat performansa baktığımız için çok önemli değil bu attığım sistem gayet iyi bir sistem cuma günü bekleyebilirsiniz bazı indirime düşen güzel sistemler oluyor.
samet ayna Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:46 #12 Asdas Gudas dedi: Ahahahhahahahahah Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Attığınız sistemden %50 daha güçlü bu en az. Lütfen bir daha PC önerisi yapmayın, insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Öneridiğiniz sisteme 25.000'den fazla ödemem. Paylaştığım sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Güncel fiyatı 40.700₺ Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Benim attığım PC 35000 TL sizinki 40000 ayrıca 25000'e daha iyisini önersenize.
Asdas Gudas dedi: Ahahahhahahahahah Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Attığınız sistemden %50 daha güçlü bu en az. Lütfen bir daha PC önerisi yapmayın, insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Öneridiğiniz sisteme 25.000'den fazla ödemem. Paylaştığım sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Güncel fiyatı 40.700₺ Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Benim attığım PC 35000 TL sizinki 40000 ayrıca 25000'e daha iyisini önersenize.