Poyraz Erd
Femtopat
Daha fazla
O fiyata XFX modelleri mevcut, alınır mı ki hocam? Ben de aynı kartı baktığımdan merak ettim.RX 6800 için 10 binden fazla verilmez bence. Uygun fiyata alırsan tadından yenmez, güzel kart. 11 bine de RX 6800 XT bulunuyor zaten.
Normalde RX 9060 XT ile bir sistem toplayacaktım; daha sonra internette gezerken önüme bu kart çıktı. Gardrops sitesinde indirimlerle birlikte 12.500 TL'ye geliyor. Satıcının dediğine göre, sadece kontrol amaçlı açılmış; sistemi toplayamadığından satılıkmış. Profilden 5 ürün alınca yüzde 20 indirim oluyordu, o yüzden bu fiyata geliyor. Tek başına 15.500 TL. Kart satıcının bir hastalığı olduğundan dolayı kıyafet vb. sattığını yazmış (kartın faturası varmış bu arada). Şimdi ben RX 9060 XT alacağım, fiyatı 17.000 TL idi. Bu kartla aralarında nasıl bir performans farkı olur, hangisi daha iyidir? Hangisinin ömrü daha uzun olur sizce? İkisi de sıfır. İddaya göre biraz uzun ve karışık oldu, özür dilerim; bu konuda detay vermek istedim. Kısaca: RX 9060 XT 16 GB 17.000 TL'ye mi, yoksa RX 6800 13.500 TL'ye mi?
RX 9060XT tercih ederdim ben. Hem sıfır hem de daha güncel bir teknolojik altyapıyla geliyor. AMD FSR4 eski AMD kartlarda pek iyi sonuç vermiyor yapay zeka işleme üniteleri zayıf olduğundan ya da olmadığından ötürü.
RX 6800 için o fiyat fazla, 9500-10000 lira cıvarına bulabilirsin.
RX 6800 için 10 binden fazla verilmez bence. Uygun fiyata alırsan tadından yenmez, güzel kart. 11 bine de RX 6800 XT bulunuyor zaten.
RX 6800 için 10 binden fazla verilmez bence. Uygun fiyata alırsan tadından yenmez, güzel kart. 11 bine de RX 6800 XT bulunuyor zaten.
RX 6800 için o fiyat fazla, 9500-10000 lira cıvarına bulabilirsin.
RX 9060XT tercih ederdim ben. Hem sıfır hem de daha güncel bir teknolojik altyapıyla geliyor. AMD FSR4 eski AMD kartlarda pek iyi sonuç vermiyor yapay zeka işleme üniteleri zayıf olduğundan ya da olmadığından ötürü.
Aradaki fiyat farkı sizin için önemli ise RX 6800 XT'yi alabilirsiniz (Kartın temiz durumda olduğunu varsayıyorum).
RX 6800 XT saf güç olarak güçlü bir kart. Sizi 1080p de 3,4 yıl rahat götürür.
Kartı elden alacaksanız yanınızda FurMark testi yaptırın. FurMark testinde 12, 14dk çalışsın kart. Sıcaklık ve performans değerlerleri olması gereken değerlere yakın ise kartı alabilirsiniz.
Kafanız net olsun diye bir görsel atıyorum.Fiyat farkı önemli derken RX 6800 XT'den artan parayla RAM yükseltirim bir de SSD hangisi daha yüksek performanslı olur diye dedim