RX 9060 XT vs RX 7800 XT

Bütçe
22k

yigicat

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İki kart arasında kaldım.
Sizce hangisini tercih etmeyelim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç istiyorsanız 7800XT diyebilirdim ama artık oyunların gidişatı ortada. 9060 XT 16 GB öneririm. Hem RT oyunlardan hem de FSR 4 gibi teknolojilerden dolayı tercihiniz olsun.

Güç istiyorsanız 7800XT diyebilirdim ama artık oyunların gidişatı da ortada. 9060 XT 16 GB öneririm. Hem RT oyunlardan hem de FSR 4 gibi teknolojilerden dolayı tercihiniz olsun.
teşekkürler burdan çıkan sonuca göre alacağım inşallah ama aklımda 9060 var

@yigicat, 8 GB ekran kartına düşeceğinize 7800 XT alın. 9060 XT 16 GB öneriyorum o yüzden.

@yigicat, yok kafanız karışmasın. Siz yukarıdaki mesajınızda "aklımda 9060 var." dediğiniz için otomatik olarak 8 GB modeli aklıma geldi o an. Bu 2 seçenek arasında 9060 XT 16 GB alın.

@yigicat, yok kafanız karışmasın. Siz yukarıdaki mesajınızda "aklımda 9060 var." dediğiniz için otomatik olarak 8 GB modeli aklıma geldi o an. Bu 2 seçenek arasında 9060 XT 16 GB alın.

Hocam çoğunlukla PUBG oynuyorum şu anki kartım 4060 8 GB ciddi bir fark olur mu sizce.

@yigicat, ciddi fark olacağını düşünüyorum. Sadece PUBG'de de değil, genel olarak her oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…