RX 9060 XT vs RX 7800 XT

Bütçe
20000
Arkadaşlar merhaba. RX 9060 XT ekran kartına sahibim. Oyunlarda beklediğimden çok daha düşük performans alıyorum. Bu fiyat bandında, 2. el odaklı, diğer kart var. RX 7800 XT bana güç açısından gayet iyi geliyor. RX 9060 XT'de FSR4 var diye aldım ama aktif etsen bile RX 7800 XT gücüne denk gelemiyor ki çoğu oynadığım oyunda da FSR4 yok. Sizce mantıklı mı geçmek?
Optiscaler ile FSR4 7000 serisi kartta da çalışıyor diye biliyorum. RTX aktif iken 9060 XT anca yetişiyor.

Sürücü desteği ile 9060 XT güçlenir mi?

90 FPS yetersiz mi? 9060 XT'den giderdim.
Verimlilik vb birçok etken var 9060XT 16 GB cok daha temiz bir kart.
Tabii yeterli, yetersiz değil ama oyunda 90 altı aşırı ağır hissettiriyor. Teşekkür ederim cevabın için.

Verimlilik vb birçok etken var 9060XT 16 GB cok daha temiz bir kart.
Tabii hafif undervolt+oc yaptım 150W çekiyor şu anda ve 0 performans kaybı.

90 FPS yetersiz mi? 9060 XT'den giderdim.
Aklıma takıldı da hani mantıklı mı diye düşündüm. Kararsız kaldım.

Tabii yeterli, yetersiz değil ama oyunda 90 altı aşırı ağır hissettiriyor. Teşekkür ederim cevabın için.

Tabii hafif undervolt+OC yaptım 150W çekiyor şu anda ve 0 performans kaybı.

300W kadar çekiyor 7800XT yük altında yarı yarıya hemen hemen gayet güzel, 90FPS için oyun ayarlarıyla çözmeyi dene ama 144Hz monitör varsa çok sorun olmamalı.

20k bütçeye ben RTX 4070'den giderdim. AMD almazdım şahsen. Piyasası falan hızlı olması var içinde, render falan yapıyorsan işine yarar, iyi karttır.

Piyasada kart almak çok sıkıntılı. 3080 alırken dolandırılıp uğraşmıştım bayağı, bana çalışan kartın verilerini gösterip kargoda çalışmayan kartı göndermişti satıcı. Tavsiye etmem, elindeki hep en güzelidir.

Bir de yeni alacağın coil Whine'li falan çıkarsa vay haline. Sesi kafa ağrıtıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı