RX 9060 XT vs RX 7800 XT

Bütçe
20000
@Ali52521, 9060 XT sizi üzmez. Güncel olması, teknoloji olarak daha üstün olması vb. konulardan daha iyi bir ekran kartı.
7800 XT daha iyi. Kas gücü olarak zaten daha iyi olduğu tartışılmaz ama 7800 XT sadece FSR 3 ile 9060 XT + FSR 4'ü şamar oğlanı yapıyor. Kıyaslama yapmamız bile hata.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin yerinde olsaydım şimdiye iade edip 7800 XT almıştım. Asıl sonradan keşke iade etseydim dediğin zaman pişman olursun. 7800 XT alıp buraya iyi ki almışım yazdığını görmek istiyorum şahsen çünkü seni daha mutlu edecek bir kart 🙂
Hocam iade islemini başlattım zaten. FSR4 aşırı iyi bir teknoloji ama fsr açtığımda bile 7800 XT ye yetişemiyor bu kart. RX 6800 XT kullanırken bu karttan daha memnun idim.

Hocam BIOS güncel mi bazen BIOS güncel olmadığında performans düşebiliyor.
BIOS güncel.

7800 XT daha iyi. Kas gücü olarak zaten daha iyi olduğu tartışılmaz ama 7800 XT sadece FSR 3 ile 9060 XT + FSR 4'ü şamar oğlanı yapıyor. Kıyaslama yapmamız bile hata.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hahahahahahahah çok güldüm bu cevaba. Teşekkür ederim hepinize, mesajlarınız için.

Hocam iade islemini başlattım zaten. FSR4 aşırı iyi bir teknoloji ama fsr açtığımda bile 7800 XT ye yetişemiyor bu kart. RX 6800 XT kullanırken bu karttan daha memnun idim.
Hayırlısı dostum. Umarım istediğin ekran kartını alıp beklediğin performansı görürsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı