ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.022 Çözümler 4 Dün 23:23 #21 fakir pikaçu dedi: /Radeon sayfasında falan ben rastlıyorum. Hatta atayım bir tane Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kartın termal pedleri eriyip akıyor. Alınmaz.
fakir pikaçu dedi: /Radeon sayfasında falan ben rastlıyorum. Hatta atayım bir tane Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kartın termal pedleri eriyip akıyor. Alınmaz.
Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #22 fakir pikaçu dedi: /Radeon sayfasında falan ben rastlıyorum. Hatta atayım bir tane Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa AMD ekran kartı aldım arkadaşa iade edip bunu alacağız muhtemelen https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-55643?utm_campaign=akakce&v=1.77.5
fakir pikaçu dedi: /Radeon sayfasında falan ben rastlıyorum. Hatta atayım bir tane Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa AMD ekran kartı aldım arkadaşa iade edip bunu alacağız muhtemelen https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-55643?utm_campaign=akakce&v=1.77.5
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.830 Çözümler 11 Dün 23:26 #23 Arkadian dedi: Bende ilk defa AMD ekran kartı aldım arkadaşa iade edip bunu alacağız muhtemelen https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-55643?utm_campaign=akakce&v=1.77.5 Genişletmek için tıkla... Evet, daha stabil bir versiyona geçmek daha mantıklı.
Arkadian dedi: Bende ilk defa AMD ekran kartı aldım arkadaşa iade edip bunu alacağız muhtemelen https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-55643?utm_campaign=akakce&v=1.77.5 Genişletmek için tıkla... Evet, daha stabil bir versiyona geçmek daha mantıklı.
Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:27 #24 Bu Pulse versiyonları nasıl iş görür mü attığım.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.830 Çözümler 11 Dün 23:27 #25 ahmttunc dedi: Bu kartın termal pedleri eriyip akıyor. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bak bu da daha 21 gün önce paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmttunc dedi: Bu kartın termal pedleri eriyip akıyor. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bak bu da daha 21 gün önce paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.022 Çözümler 4 Dün 23:29 #26 fakir pikaçu dedi: Aynen. Bak bu da daha 21 gün önce paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. Ben 9070XT pulse aldım. Sırf Gigabyte diye bunu almak çok saçma. Giriş seviyesi Gigabyte kartlar gerçekten en kötü kartlar. Sapphire sağlam marka. 9070XT pulse'um sessiz ve serin.
fakir pikaçu dedi: Aynen. Bak bu da daha 21 gün önce paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. Ben 9070XT pulse aldım. Sırf Gigabyte diye bunu almak çok saçma. Giriş seviyesi Gigabyte kartlar gerçekten en kötü kartlar. Sapphire sağlam marka. 9070XT pulse'um sessiz ve serin.
Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:29 #27 fakir pikaçu dedi: Aynen. Bak bu da daha 21 gün önce paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gigabyte bununla ilgili bir şey yapmadı mı gerçekten garip.
fakir pikaçu dedi: Aynen. Bak bu da daha 21 gün önce paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gigabyte bununla ilgili bir şey yapmadı mı gerçekten garip.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.830 Çözümler 11 Dün 23:29 #28 Arkadian dedi: Bu Pulse versiyonları nasıl iş görür mü attığım. Genişletmek için tıkla... Pulse Saphirre'in giriş modellerinden fakat Gigabyte'a göre çok daha stabil bence.
Arkadian dedi: Bu Pulse versiyonları nasıl iş görür mü attığım. Genişletmek için tıkla... Pulse Saphirre'in giriş modellerinden fakat Gigabyte'a göre çok daha stabil bence.
Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #29 Muhtemelen ben arkadaş için daha iyisini bulmak için Vatan Bilgisayar 18000 TL'ye kadar düşürüyor ASUS modelini muhtemelen onu beklerim. Asrock AMD Radeon™ RX 9060 XT Challenger 16 GB OC GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri ASRock'lar nasıl.
Muhtemelen ben arkadaş için daha iyisini bulmak için Vatan Bilgisayar 18000 TL'ye kadar düşürüyor ASUS modelini muhtemelen onu beklerim. Asrock AMD Radeon™ RX 9060 XT Challenger 16 GB OC GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri ASRock'lar nasıl.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.830 Çözümler 11 Dün 23:35 #30 Arkadian dedi: Muhtemelen ben arkadaş için daha iyisini bulmak için Vatan Bilgisayar 18000 TL'ye kadar düşürüyor ASUS modelini muhtemelen onu beklerim. Asrock AMD Radeon™ RX 9060 XT Challenger 16 GB OC GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri ASRock'lar nasıl. Genişletmek için tıkla... ASRock'da üzmez fakat yakın zamanda ASUS indirime girerse ASUS'u tercih edin.
Arkadian dedi: Muhtemelen ben arkadaş için daha iyisini bulmak için Vatan Bilgisayar 18000 TL'ye kadar düşürüyor ASUS modelini muhtemelen onu beklerim. Asrock AMD Radeon™ RX 9060 XT Challenger 16 GB OC GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri ASRock'lar nasıl. Genişletmek için tıkla... ASRock'da üzmez fakat yakın zamanda ASUS indirime girerse ASUS'u tercih edin.