Herhangi bir varlık Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #11 askinm dedi: 7500F DDR5 sistem demek. Örneğin 7500F A620 ve DDR5 RAM. Genişletmek için tıkla... Yani eğer ki 7500F alırsam ramleri ve anakartı da değişmek zorunda mı?
askinm dedi: 7500F DDR5 sistem demek. Örneğin 7500F A620 ve DDR5 RAM. Genişletmek için tıkla... Yani eğer ki 7500F alırsam ramleri ve anakartı da değişmek zorunda mı?
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.945 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #12 Herhangi bir varlık dedi: Yani eğer ki 7500F alırsam ramleri ve anakartı da değişmek zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Herhangi bir varlık dedi: Yani eğer ki 7500F alırsam ramleri ve anakartı da değişmek zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Herhangi bir varlık Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:52 #13 saul g00dman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama sanırım bütçeden dolayı böyle kalıcam ekran kartını anca yenileyebildim. Sistem böyle kalsa karta hasar verir mi? Son düzenleme: Dün 21:59
saul g00dman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama sanırım bütçeden dolayı böyle kalıcam ekran kartını anca yenileyebildim. Sistem böyle kalsa karta hasar verir mi?
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #14 Herhangi bir varlık dedi: Anladım hocam ama sanırım bütçeden dolayı böyle kalıcam ekran kartını anca yenileyebildim. Sistem böyle kalsa karta hasar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez hocam.
Herhangi bir varlık dedi: Anladım hocam ama sanırım bütçeden dolayı böyle kalıcam ekran kartını anca yenileyebildim. Sistem böyle kalsa karta hasar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez hocam.
A askinm Femtopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #15 Herhangi bir varlık dedi: Anladım hocam ama sanırım bütçeden dolayı böyle kalacağım ekran kartını anca yenileyebildim. Sistem böyle kalsa karta hasar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece kart tam gücünü kullanamaz ve eğer işlemci aşağı kalırsa darboğaz olur ve takılmalar yaşarsınız.
Herhangi bir varlık dedi: Anladım hocam ama sanırım bütçeden dolayı böyle kalacağım ekran kartını anca yenileyebildim. Sistem böyle kalsa karta hasar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece kart tam gücünü kullanamaz ve eğer işlemci aşağı kalırsa darboğaz olur ve takılmalar yaşarsınız.
Herhangi bir varlık Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:08 #16 askinm dedi: Hayır. Sadece kart tam gücünü kullanamaz ve eğer işlemci aşağı kalırsa darboğaz olur ve takılmalar yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun dostlar. @askinm @Acteron @saul g00dman
askinm dedi: Hayır. Sadece kart tam gücünü kullanamaz ve eğer işlemci aşağı kalırsa darboğaz olur ve takılmalar yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun dostlar. @askinm @Acteron @saul g00dman