RX 9060XT için marka ve model önerisi

Bütçe
21000

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi model olarak farkları ne.
Sizce kasama Gigabyte 3 fanlı modeli sığar mı?
• Corsair SPEC-04 LED fanlı kasa.
Emin olmanız için kasa videosunuda aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire VGA AMD 16 GB GDDR6 RX 9060 XT Pulse 11350-03-20G

Gigabyte Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16 GB GDDR6 128bıt AMD ekran kartı.

Sapphire yarın teslimat yapıyor ama Gigabyte haftaya yapıyor
Bana yarın lazım Rust oynamak için beklemeye değecek bir fark var mı aralarında.

Son düzenleme:
AMD kartlar için Sapphire ilk sırada gelir 9060 için 3 fanlı model olmasına gerek yok çok ısınmıyor zaten.
Ama fiyatı çok artmış be geçen gün 17k ya bulunuyordu üzdü yine.

Arkadaşlar sizce hangisi model olarak farkları ne.
Sizce kasama Gigabyte 3 fanlı modeli sığar mı?
• Corsair SPEC-04 LED fanlı kasa.
Emin olmanız için kasa videosunuda aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire VGA AMD 16 GB GDDR6 RX 9060 XT Pulse 11350-03-20G

Gigabyte Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16 GB GDDR6 128bıt AMD ekran kartı.

Sapphire yarın teslimat yapıyor ama Gigabyte haftaya yapıyor.
Bana yarın lazım Rust oynamak için beklemeye değecek bir fark var mı aralarında.

Hocam bu seride sorunlu bir model yok. Görsel sizin için çok önemli değilse, peşin fiyatına taksit imkanı olan ucuz bir modele yönelin. PCB kalitesi kötü bir model yok.

Bende de Pure modeli var merak ettim sizin VRAM ve hotspot sıcaklıkları en fazla kaç oldu şimdiye kadar?

Hocam oyunlarda 50-57 derece arası çalışıyor. Yan kasamda takılı. Power Boost model, mesh panel ve bayağı geniş bir kasa. İçeriye çok iyi hava alıyor. Hotspot 70 dereceyi geçtiğini görmedim. VRM sıcaklıkları belleklere göre değişiyor. Samsung bellekler, Hynix belleklerden 10 derece daha serin çalışıyor. Bende Hynix bellekli, PowerColor RX9070 reaper ve Sapphire Pure 9060XT var. 9070'in bellek sıcaklıkları 90-92 derece arası. Pure modelinde ise bellekler 85-86 derecelerde stabil çalışıyor.

Hocam oyunlarda 50-57 derece arası çalışıyor. Yan kasamda takılı. Power Boost model, mesh panel ve bayağı geniş bir kasa. İçeriye çok iyi hava alıyor. Hotspot 70 dereceyi geçtiğini görmedim. VRM sıcaklıkları belleklere göre değişiyor. Samsung bellekler, Hynix belleklerden 10 derece daha serin çalışıyor. Bende Hynix bellekli, PowerColor RX9070 reaper ve Sapphire Pure 9060XT var. 9070'in bellek sıcaklıkları 90-92 derece arası. Pure modelinde ise bellekler 85-86 derecelerde stabil çalışıyor.
Ağır oyunlarda benimkinin bellekler de 70-80 civarında takılıyor en çok 82 gördüm acaba fazla mı ısınıyor diye merak edip sormuştum hocam teşekkür ederim. GPU ve Hotspot sıcaklıkları vsync ile oyun oynadığım için çok düşük zaten 40 larda falan takılıyor aşırı ağır oyun oynamazsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı