RX 9060XT Nitro+ almaya değer mi?

inan1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX570
R5 5500
16GB
2TB
Aklımda 2 model var, biri Pure biri Nitro+. Sizce Nitro+ almaya değer mi?
Baktığıma göre en tepe 9060XT modeli bu ve arada çok bir fiyat farkıda yok Pure ile.
XFX modellerine baktım ama bana hitap etmiyorlar tasarımlarını sevemedim.
Öneriniz nedir?
NVIDIA almayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok bir fiyat farkı yoksa net Nitro+ alırdım soğutma olarak da en iyi modeli ayrıca.

Hocam performans olarak aralarındaki tek fark frekans ancak o da oldukça az yani sadece tasarım ve soğutma odaklı gitmeliyiz. Tasarım olarak Nitro+ benim fikrimce açık arayla önde ve 3 fanlı olması da daha iyi. Ayrıca renk olarak her türlü sisteme hitap edebilecek ve uyumlu olabileceğini düşünüyorum. Soğutması da çok iyi seviyede, üstelik değiştirebilir ve çift yönlü fanlarının olması Pure'a karşı bir hayli öne geçiriyor. Diğer tarafta, Pure 2 fanlı ve beyaz bir tasarıma sahip. Tabii fan sayısı çok bir önem arz etmiyor ama arada yaklaşık 1000 liralık bir fiyat farkı var ve bence bu farkı verip Nitro+ almak daha doğru bir karar olur.

Çok teşekkürler hocam çok iyi anlatmışsınız bununla birlikte ben Nitro+ ın yaklaşık %5 ASUS Prime'dan iyi olduğunu gördüm TPU incelemesinde o yüzden daha da çok merak ettim çünkü Pure daha düşük saat hızında çalışıyor ASUS Prime'a kıyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…