Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.742 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:43 #11 Keremwfedevalverde dedi: Yani ne yapmalıyım çok bilmiyorum PC hakkında. Genişletmek için tıkla... Bu attığın bilgisayarı illaha alıcam diyorsan özelleştirme kısmından kasayı MSI veya Vento olan bir tanesiyle değiştir.
Keremwfedevalverde dedi: Yani ne yapmalıyım çok bilmiyorum PC hakkında. Genişletmek için tıkla... Bu attığın bilgisayarı illaha alıcam diyorsan özelleştirme kısmından kasayı MSI veya Vento olan bir tanesiyle değiştir.
Keremwfedevalverde Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:57 #12 Della.dd dedi: Bu attığın bilgisayarı illaki alacağım diyorsan özelleştirme kısmından kasayı MSI veya Vento olan bir tanesiyle değiştir. Genişletmek için tıkla... Beyaz bir sistem kurmak istiyorum önceki sistemim beyazdı ama fazla veriem parayı BitFenix ya da Rampage nasıl?
Della.dd dedi: Bu attığın bilgisayarı illaki alacağım diyorsan özelleştirme kısmından kasayı MSI veya Vento olan bir tanesiyle değiştir. Genişletmek için tıkla... Beyaz bir sistem kurmak istiyorum önceki sistemim beyazdı ama fazla veriem parayı BitFenix ya da Rampage nasıl?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.742 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:58 #13 Keremwfedevalverde dedi: Beyaz bir sistem kurmak istiyorum önceki sistemim beyazdı ama fazla veriem parayı BitFenix ya da Rampage nasıl? Genişletmek için tıkla... Bitfenix iyi diye hatırlıyorum, rampage 2.saatli bomba.
Keremwfedevalverde dedi: Beyaz bir sistem kurmak istiyorum önceki sistemim beyazdı ama fazla veriem parayı BitFenix ya da Rampage nasıl? Genişletmek için tıkla... Bitfenix iyi diye hatırlıyorum, rampage 2.saatli bomba.
Keremwfedevalverde Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #14 Della.dd dedi: BitFenix iyi diye hatırlıyorum, Rampage 2.saatli bomba. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Della.dd dedi: BitFenix iyi diye hatırlıyorum, Rampage 2.saatli bomba. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
heatherby Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:27 #15 Keremwfedevalverde dedi: https://www.itopya.com/kaiser-20-v2-amd-ryzen-5-7500f-asus-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oe_h31596 Arkadaşlar selam, bu sistemi buldum bütçeme de uygun yani taksitle bir şekilde halledeceğim. Sizce bu fiyata değer mi? Bu fiyata ya da daha uyguna daha iyi performans verecek sistem öneriniz varsa yazarsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kardeşime aldım m2 wd 1tb yaptım kasayıda powerbost 750w 80+ kasasını seçtim 42ye aldım.
Keremwfedevalverde dedi: https://www.itopya.com/kaiser-20-v2-amd-ryzen-5-7500f-asus-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oe_h31596 Arkadaşlar selam, bu sistemi buldum bütçeme de uygun yani taksitle bir şekilde halledeceğim. Sizce bu fiyata değer mi? Bu fiyata ya da daha uyguna daha iyi performans verecek sistem öneriniz varsa yazarsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kardeşime aldım m2 wd 1tb yaptım kasayıda powerbost 750w 80+ kasasını seçtim 42ye aldım.
Keremwfedevalverde Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:29 #16 heatherby dedi: Ben bunu kardeşime aldım M.2 WD 1TB yaptım kasayı da powerbost 750W 80+ kasasını seçtim 42ye aldım. Genişletmek için tıkla... Memnunmu peki hocam?
heatherby dedi: Ben bunu kardeşime aldım M.2 WD 1TB yaptım kasayı da powerbost 750W 80+ kasasını seçtim 42ye aldım. Genişletmek için tıkla... Memnunmu peki hocam?
heatherby Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:31 #17 Keremwfedevalverde dedi: Memnunmu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Valla daha sabah siparişi geçtik gelmedi.
Keremwfedevalverde dedi: Memnunmu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Valla daha sabah siparişi geçtik gelmedi.