RX 9060XT sistem ile Minecraft sunucusu açılabilir mi?

sucuk123123

Decapat
Daha fazla  
Hocam simdi benim 32 GB DDR5 RAM'im var ve 9060XT 16 GB ve R5 7500F var. Bunlarla server açabilir miyim sıkıntı olur mu yardım edebilir misiniz?

Hocam simdi benim 32 GB DDR5 RAM'im var ve 9060XT 16 GB ve R5 7500F var. Bunlarla server açabilir miyim sıkıntı olur mu yardım edebilir misiniz?
kendi bilgisayarımda açcam

Hocam bu nasıl soru tabii ki açabilirsin Minecraft güç isteyen bir oyun değilki.

Kendi bilgisayarımda açacağım.

Açarsın da port işleri falan uğraştırır arkadaşlarınla oynayacaksan hamaci veya Radmin VPN kullan.

Açarsın da port işleri falan uğraştırır arkadaşlarınla oynayacaksan hamaci veya Radmin VPN kullan.
hamachi nasıl oluyor hiç kurmadım genellikle vds alırım bide aternos ama pc aldım yeni burdan açmak istedim aternos gibi olmasın diye bide hamachi yükleme linki varsa atarmısın kanka

Hamachi nasıl oluyor hiç kurmadım genellikle VDS alırım bir de Aternos ama PC aldım yeni buradan açmak istedim Aternos gibi olmasın diye bir de Hamachi yükleme linki varsa atar mısın kanka.

YouTube üzerinde yüzlerce videosu var 5 kişiden fazlaysanız Radmin VPN kullanın.

Güvenilir ağ kurup ağa ekliyorsunuz aynı internetteymiş gibi yerel ağda paylaş dedikten sonra oynayabiliyorsunuz. Modlu takılıyorsanız 100-200 TL'lik VDS'den daha çok verim alırsınız.
benim int 100 mbps yetermi arkadaşlarımla çok yakınız ping çıkmasın onlardada

Benim int 100 Mbps yeter mi arkadaşlarımla çok yakınız ping çıkmasın onlardada.

Çıkarmaz kaldı ki çıkarsa o zaman düşünürsünüz, 15 saniyelik araştırma ile bu videoyu buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…