RX 9060XT sistemde AtlasOS ayarlar menüsünde takılıyor

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
AtlasOS Windows 11 kullanıcısıyım. Ayarlar menüsü kitleniyor ayarlarda tıkladığım en ufak şey donmasına sebebiyet veriyor menünün. "Bilgisayarın kendisi değil, sadece ayarlar" Kullanan ve çözümüne sahip birisi var mı? ek olarak Atlas klasörü içinden performans artışı sağlayabileceğim ayarlamalar var mıdır? Çünkü son günlerde CS2 oynarken anlık saniyelik droplar yiyorum FPS 250 civarından saniyelik olarak 1 e falan düşüyor.
R5 5600.
RX 9060XT.
B550M PRO VDH-WİFİ.
32 GB DDR4 3200 MHz RAM.

Atlas kullanma Windows 10 da iyiydi. ReviOS kullan atlastan daha optimize 11 de daha düşük gecikme

Atlas kullanma Windows 10 da iyiydi. ReviOS kullan atlastan daha optimize 11 de daha düşük gecikme
Formatlayıp ReviOS geçersem çok fazla dosya indirmek gerekicek ve verilerimin kopyalama işlemi uzun sürecek yaklaşık 400 GB lık bi veriden bahsediyoruz Atlas'tan genel olarak memnunum ReviOS da kullandım rezalet ötesi bi deneyimdi.

Ben uzun süredir ReviOS kullanıyorum CS2 de herhangi bir sorun yaşamadım veya Windows'ta. Modlu Windows olduğu için o tür bir sorun çıktığında bulman çok zor. Hangi ayarla o hale geldi kim bilir veya neden drop yiyorsun bulmak zor

Atlas ayarlarını eski haline getirebilecek bir kayıt defteri dosyası var mıdır acaba? Geçmişte kullandınız mı bilmiyorum ama bir bilginiz var mı?

Atlas ayarlarını eski haline getirebilecek bir kayıt defteri dosyası var mıdır acaba? Geçmişte kullandınız mı bilmiyorum ama bir bilginiz var mı?

Playbook ile atlası tekrar kurarsan belki geriye dönebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…