RX 9060XT vs RTX 4070

DLSS4 özel olarak değil, yeni çıkabilecek teknolojileri 5000 serisinde gelenleri 4000 serisinin almaması gibi düşünebilirsiniz bunu. Ki 2 nesil fark olmuş olacak arada.

Muhtemel güncellemeler olma olasığı yok değil. 5070 alamıyorsan RX 9060 XT alıp geçmek daha iyi olur veya 7800XT.

Muhtemel güncellemeler olma olasığı yok değil. 5070 alamıyorsan RX 9060 XT alıp geçmek daha iyi olur veya 7800XT.

Dediğim gibi ilk fiyatlandırmalar olsa 5070/9070XT düşünüyor idim ancak şu anda 9060XT'ye bütçeden dolayı sıcak bakıyorum. 4070 hem bir nesil eski bir kart hem de beyaz almak istediğim için 10.000 gibi büyük rakamlar oynuyor.

DLSS4 özel olarak değil, yeni çıkabilecek teknolojileri 5000 serisinde gelenleri 4000 serisinin almaması gibi düşünebilirsiniz bunu. Ki 2 nesil fark olmuş olacak arada.

DLSS 4 var sadece MFG yok şu an. İstese onu da verirlerde işte klasik satış stratejisi. NVIDIA o kadar bonkör değil 5000 de gelecek bir şey yok artık. Zaten bu seri çok vasat çıktı. Benim beklentim 6000 de ateş edecekler. Çünkü başka çareleri kalmadı. Saf güç olarak coşacaklarını düşünüyorum.

Siz 9060XT alın FSR 4 gayet iyi. Artık DLSS ile farkı kalmamış. Bazı yerlerde iyi bile. Fiyat avantajı hep diyorum yeni kart alacak kişi en günceli almalı.

NVIDIA 6000 serisinde saf güç olarak ateşlerse anlık AMD:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6000e kadar bekleyeceğimi sanmıyorum, ki çıktığında cep yakan fiyatlar olacaktır diye düşünüyorum. Kararı şu anlık 9060XT üzerine yoğunlaştırdım ki fiyatına göre gayet iyi performansı olan bir kart, sizce XFX alıp beyaz sisteme beyaz ekran kartı almak mı? Yoksa ASUS alıp siyah almak mı?

9060XT al geç ya 2-3 sene rahat kullanırsın.

Saf güce kalırsak benzer sonuçlar alınır genel olarak hocam.

2017'deki 1080 Ti gibi ses getirecek bir şey olursa rakibi kalmaz

Son bir sorum var, parçalarımın çoğu siyah ama kasayı beyaz alacağım, ekran kartını beyaz alıp XFX veya ASRock marka mı alayım yoksa ASUS marka alıp siyah mı alayım? Sizce göze batar mı?

Son bir sorum var, parçalarımın çoğu siyah ama kasayı beyaz alacağım, ekran kartını beyaz alıp XFX veya ASRock marka mı alayım yoksa ASUS marka alıp siyah mı alayım? Sizce göze batar mı?

Beyaz sisteme beyaz kart daha uyumlu olur. ASUS daha kalitelidir ancak XFX de boş değil AMD R7 serisinde bile vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…