RX 9060XT vs RX 7800XT

samedfomen06

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım. Daha çok multiplayer oyunlar oynuyorum ve bu yüzden FSR teknolojisini çok kullanacağımı düşünmüyorum. Arada bir hikayeli oyuna geçiyorum ama aktif olarak CS:GO PUBG Valorant gibi oyunları tercih ediyorum. 1080p monitörde hangisini seçmeliyim?
Sapphire Pulse RX 9060XT 17 bin TL.
Sapphire Nitro RX 78000XT 22 bin TL.

Sapphire nitro+ marka 7800xt kullaniyorum bende. Oyun konusunda alali 8 ay oldu gram uzmedi. FPS ile aram cok uzak oldugu icin hikaye agirlikli kullaniyorum bir sorununu gormedim bu zamana kadar. Yine de obur arkadaslarada danisabilirsin benim bu kart hakkindaki gorusum ve memnuniyetim boyle oldu.

RX 7800 XT açık arayla daha iyi. RX 9060 XT muadili olan RTX 5060 Ti'dan saf güçte bile çok açık bir arayla fark yiyor hatta bazı oyunlarda RX 7700 XT bile geçiyor. Hiç düşünmeden RX 7800 XT al. Eğer bütçen daha düşükse de 16 GB 5060 Ti al.

Son düzenleyen: Moderatör:

Multiplayer ve FPS oyunlarında kas gücü daha ön planda Online oyunlarda FSR DLSS vs gibi teknolojiler gecikme yaptığı için kullanan görmedim daha amacın için ben olsam net 7800XT tercih ederdim.

RT açmayacaksan 7800XT.

İyi hoş herkes 7800 XT demiş de zorunlu RT olayını kimse hesaba katmıyor. İşin içine RT girince 7800 XT geriye düşüyor ve bunun daha FSR 4 olayı da var. Eski oyunlarda evet 7800 XT daha önde kalır zorunlu RT yok FSR 4 yok ama bu kartın gideceği en azından 2 sene var sonuçta. Ben olsam 9060 XT düşünürüm zorunlu RT saçmalığı sektöre girdi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…