RX 9070 bütün güç girişlerini kullanmak zorunlu mu?

Lynn37

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

9070 kasaya montaj ederken 1 güç noktasından 3'e bölündüğünü gördüm. 3'üne güç girişi yapmam gerekiyor mu, 1'i boşta kalsa ya da 2'si boşta kalsa sadece 1 tanesini taksam yetiyor mu? Kasa açık bir şekilde dönüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Otomatik olarak açılmaz. Hepsi takılmak zorunda.

Şu an 2 tanesini taktım ve bilgisayara giriş yapıp AMD drivers kurdum. Bu bana problem yaratacak mı çünkü kasada 3. ye takacak bir güç kablosu görmüyorum ya da arkada vardır belki emin değilim.

Şu an 2 tanesini taktım ve bilgisayara giriş yapıp AMD drivers kurdum. Bu bana problem yaratacak mı çünkü kasada 3. ye takacak bir güç kablosu görmüyorum ya da arkada vardır belki emin değilim.
PSU'nuz nedir?
Kararlı çalışmaz gpu.

2 tanesi 300W + anakart PCI girişi ile 75W güç sağlar yani eğer kartınız XT değilse belki çalışabilir. Yoğun yük altında kararsız olabilir sistem sadece. XT değilse zaten 3 girişi olması da saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…