RX 9070 GRE tanıtıldı

5060ti 16gb ı tercih edeceğimi zaten düşünmüyorum. Hayır o kartla yazılım konusunda uğraşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Onun yerine rx 7800 xt var genede nvidia akıllanmıyor.
CUDA lazımsa mecbur NVIDIA kart alınıyor.

Anladım hocam.12GB yeterli olur değil mi? Yazın almayı düşünüyorum da. 3 4 yıl kullanılacak.
Yeterli. 1440P üstüne çıkmadıkça 12 GB üstüne gerek yok bence. Nvidia ve AMD biraz dalga geçiyor insanlarla. 9060 XT ve 5060 Ti 8 GB ile 16 GB seçeneğiyle geliyor. 9060 XT henüz çıkmadı ama sızıntılar o yönde. 8 GB yetersiz 16 GB ise 5060 Ti ve 9060 XT için uçuk kalıyor. Artık minimum 12 GB olmalı kartlar.

8 gb gibi bir kartın rt performansındanda çok birşey beklenmez gibi hocam. DLSS+MFG ile bu iş rahat bir şekilde kurtarılır zaten. 5070 in fiyatı çok iyi konumda diye düşünüyorum şuan fakat 1 ay içinde 30 k yı geçmezse iyidir.

evet fsr 4 dlss kadar yaygın değil ancak yeni çıktığı için zamanla oturacaktır bence yerine. Dlss4'ten fmg'sız halinde fark yok bence, hatta bazı yerlerde daha iyi bile kalıyor. Tek eksiği fmg 4 kadar gelişmiş bir teknoloji. Birde kartlar çıktığı gibi stok bitmese güzel olur

Çinliler incelemiş. Bence 20000 TL'den pahalıya çıkacak. Tabii Türkiye'ye ne zaman gelir o da belli değil.

20binden kesin pahalı olur zaten, şöyle bir 25k civarında olsa tadından yenmez , dediklerine göre 7900gre'den daha güçlü gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…