RX 9070 XT alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum, RX 9070 XT ekran kartını seçmek istiyorum ama çok takıntılı biriyim. Sürücü yazılım yönünden sıkıntı çıkarma ihtimali var mı? Öyle bir şey varsa 5070 düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun içinse RX 9070XT render falan yapacaksan 5070 alabilirsin. O yazılım sorunları da RX500 serisi döneminde kaldı hocam.

Son düzenleme:
9070 XT alabilirsiniz. Bahsedilen sorunlar çok eskide kaldı.

10 yıl önceki muhabbetler hocam bunlar, bu amd yazılımı kötü hatalı mevzularını geçelim artık.

9070 xt ye gelicek olursak fiyatı şuan çok arttı, 5070 ti tahminen bi 39-40 ları görür diye umuyorum öyle olursa belki 9070 xt düşer ancak bence alınabilir fiyatı geçti 9070 xt.

XFX Mercury öneririm şu an fiyatı da bayağı uygun Nitro+ performası verir.

Nvidia’da da problemler oluyor ancak çoklu ekran kullanıyorsanız AMD sürücülerinde bir türlü çoklu ekran işini bi halledemedi.
RX 7700XT kullanıcısı olarak son sürümlerin hep bir problemi var ancak kullanıma engel bir şey yok. Ben olsam 9070XT almaktan çekinmezdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlık ironisine ancak bu videodaki problem Ekran alanı farklı bir oyunda masaüstüne dönünde arada sırada yaşanıyor.
Discord’da ekran paylaşırken discord’un bazı yerlerinde Mouse’un geçiş yaptığı yerler pikselli şekilde çiziliyor…
Güncellemeyle düzelecek şeyler olduğu için tercih edilebilir.

Şuan bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…