RX 9070 XT alınır mı?

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, forumda 9070 XT alınır mı konularını geziyordum. Genel olarak haziranda atılmış konularda çift ekran kullananlarda sıkıntı oluyormuş sanırım. O hata giderildi mi?

Ek olarak sizce Gigabyte mı PowerColor mu tercih etmeliyim? Bulduğum sistemlerde yalnızca bunlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorunu kalmadı hatta aksine daha iyi oldu ve şu anda 5070ti tokatlayan bir kart, marka olarak Powercolor tercih ederdim ama bütçeni belirt en mantıklı modeli vereyim.
Ahireten İncehsap Gaming Gecesini takip edebilirsin Red Devil ve Nitro+ gibi en tepe modeller 32k civarına düşebiliyor.

Ben gigabyte 9070 (xt olmayan) modelini tercih ettim. Genel olarak kart pek ısınmıyor performans olarak ta beni bayağı tatmin etti. Fakat AMD tamamen hatalarından arındı, artık hatası yok hiç diyenlere hiç kulak asma. 3 sene boyunca 3060ti ile görmediğim hata sayısını 2 haftada gördüm. Adrenalin uygulaması ise Nvidia appten daha kullanışlı geldi bana açıkçası. Onun dışında browserda gezerken yaşadığım sayfaların iç içe geçme hatasını ise hala çözebilmiş değilim. İlk günler oyunlarda alt tab yaptığımda(bazen yapmadığımda bile) çok crash alıyordum fakat bi süredir hiç almadım

RX serisi performans açısından güzel ekran kartlarına sahip fakat hepimizin bildiği gibi yüksek ısınma sorunları var almayı düşünüyorsanız yanında sıvı soğutucu almanızıda tavsiye ederim.

Hazır sistem olarak almayı düşünüyorum Gigabyte ve PowerColor reaper Radeon var sadece fakat PowerColor'un reaper Radeon modelinin hiçbir yerde satışını ve stokunu görmedim farklı bir model mi gönderirler acaba?

Demek sadece orada vardır ama Reaper modeli ise Gigabyte al. Powercolor'un Hellhound ve Red Devil modelleri güzel, Reaper'da güzel ama Gigabyte Gaming ondan daha iyi.

Red Devil'a bakacaksınız cevaplıyım coil whine sorunu var ancak kulaklık ile rahatsız edici düzeyde değil tam bir OC canavarı kartı ciddi yüklere bindirim performans olarak bayağı iyi bir performans gösterdi ancak stabilite düştü bir daha test ettim oyuna göre ayar çektim Cyberpunk 2077 QHD Ultra RT pt sayko modunda ayrı OC yapılmış ve FSR4 ile 100 -110 FPS arası crash yemeden uzun süre 4 5 saat bu performansı aldım.

Eğer ki düşük baz model bir 9070XT ise büyük ihtimal böyle bir OC yapamayacaksınız Red Devil ile bu OC değerleri ne kadar iyi olsa da hayvan gibi güç çekebiliyor OCCT yaptığım test 430W gibi değerlere çıktım eğer ki amacımız verimlilikse 5070 Ti daha mantıklı gibi ancak OC performansı 5070 Ti'ın baz modellerine nazaran çok daha iyi 3100 MHz saat hızları aynı şekilde 2900MHz VRAM hızlarına kadar çıktım oyunlarda ise full yükte 360W çekerken 60 dereceyi geçmiyor çoğu oyunda fan dahi açmıyor. Ayrıca bu arada kart gerçekten çok büyük hem kalınlık hem uzunluk.

Genel olarak fiyatları göz önüne aldığımızda 5070 Ti'ın baz modelimi yoksa tepe bir 9070XT mi derseniz bir 9070XT derdim

Şunu da unutmayınji hâla hem DLSS4 hem de FSR4 oyunlara optimize edilmedi (bu konuda DLSS4 AMD'den bir tık daha iyi destek sağladı ileride değişebilir)

Yorumum bu şekilde karar sizin sormak istediğiniz soru varsa alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…