RX 9070 XT alınır mı?

Bazen ayarları sıfırlıyor yazılım. Bu sıfırlama her zaman ekran kartından kaynaklı olmuyor. Sistemde olan bir şey, sistemi ani kapatman gibi herhangi bir şey bunu tetikleyebiliyor. Kullanımına çok etki eden bir durum değil. İçin rahat olabilir.

Dünyanın en kötü ekran kartı yazılımı olan Radeon Software'yi kullanmanız gereken ekran kartı. Şu işi çözseler süper aslında ama uygulamadaki her ayar oyunu farklı şekilde bozuyor. Onun haricinde süper ekran kartı.

6 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum. Ortalama bir ekran kartında ne sorun yaşanıyorsa benzerlerinden fazlasını yaşamadım. Tecrübesi olmayan, bilgisayar kullanmayı bilmeyen insan kulaktan dolma laflarla büyük büyük cümleler kurmasın lütfen. AMD sürücüleri en az 3 yıldız neredeyse sorunsuz çalışıyor.

6 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum. Ortalama bir ekran kartında ne sorun yaşanıyorsa benzerlerinden fazlasını yaşamadım. Tecrübesi olmayan, bilgisayar kullanmayı bilmeyen insan kulaktan dolma laflarla büyük büyük cümleler kurmasın lütfen. AMD sürücüleri en az 3 yıldız neredeyse sorunsuz çalışıyor.

Güncel olarak AMD ekran kartı kullanıyorum. Kulaktan dolma laf yaptığımı nereden çıkardın. Oyundayken bile yazılım kendini belli ediyor. Software üzerinden ayarları ne kadar kapatırsan o kadar fazla performans aldığın bir kart bu.
Edit: 2014ten beri AMD ekran kartlarıyla ilerliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı