Geldikten sonra en güncel sürücüleri kurdum ve Battlefield 6 ve Space Marine 2 oynamayı denedim ancak ikisinde de yükleme ekranında takılı kaldı ve oyunu açmadı. Açıkcası canım sıkıldı. Ekran kartı mı bozuk yoksa güç kaynağım mı yetersiz anlayamadım da. Sizce güç kaynağım mı yetersiz geliyor yoksa ekran kartını mı iade edeyim.
Örneğin Space Marine 2 yi açmaya çalıştığımda Amd Sürücüleri Zamanaşımına uğradı hatası alıp otomatik kapanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Geldikten sonra en güncel sürücüleri kurdum ve Battlefield 6 ve Space Marine 2 oynamayı denedim ancak ikisinde de yükleme ekranında takılı kaldı ve oyunu açmadı. Açıkçası canım sıkıldı. Ekran kartı mı bozuk yoksa güç kaynağım mı yetersiz anlayamadım da. Sizce güç kaynağım mı yetersiz geliyor yoksa ekran kartını mı iade edeyim.
Örneğin Space Marine 2'yi açmaya çalıştığımda AMD Sürücüleri Zamanaşımına uğradı hatası alıp otomatik kapanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Geldikten sonra en güncel sürücüleri kurdum ve Battlefield 6 ve Space Marine 2 oynamayı denedim ancak ikisinde de yükleme ekranında takılı kaldı ve oyunu açmadı. Açıkçası canım sıkıldı. Ekran kartı mı bozuk yoksa güç kaynağım mı yetersiz anlayamadım da. Sizce güç kaynağım mı yetersiz geliyor yoksa ekran kartını mı iade edeyim.
Örneğin Space Marine 2'yi açmaya çalıştığımda AMD Sürücüleri Zamanaşımına uğradı hatası alıp otomatik kapanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Daha sonra DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.