M Muhammed Eminn Femtopat Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #11 ruvq dedi: Oyundayken test edemedim henüz. Boşta bu derecelerde olması normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal artık yaza girdik bir de fanlar belirli bir dereceden sonra çalışmaya başlıyor.
ruvq dedi: Oyundayken test edemedim henüz. Boşta bu derecelerde olması normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal artık yaza girdik bir de fanlar belirli bir dereceden sonra çalışmaya başlıyor.
ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #12 KARTAL dedi: Bende de aynı kart var, sizdeki bariz yüksek sıcaklığı, FurMark da bir test yapın derecelere bakalım. Genişletmek için tıkla... FurMark indirdim ancak tıklayınca CMD gibi bir şey açılıyor ve uygulama açılmıyor. Damon Salvatore dedi: Olabilir tabii ama önemli olan yükteki değerler. Genişletmek için tıkla... Yükte bu şekilde hocam.
KARTAL dedi: Bende de aynı kart var, sizdeki bariz yüksek sıcaklığı, FurMark da bir test yapın derecelere bakalım. Genişletmek için tıkla... FurMark indirdim ancak tıklayınca CMD gibi bir şey açılıyor ve uygulama açılmıyor. Damon Salvatore dedi: Olabilir tabii ama önemli olan yükteki değerler. Genişletmek için tıkla... Yükte bu şekilde hocam.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.960 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #13 ruvq dedi: FurMark indirdim ancak tıklayınca CMD gibi bir şey açılıyor ve uygulama açılmıyor. Eki Görüntüle 2518220 Yükte bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... 30 saniyeden bir şey anlaşılmaz, 5-10 dakika bırakın ve öyle görsel atın. Şu an gayet iyi görünüyor değerler.
ruvq dedi: FurMark indirdim ancak tıklayınca CMD gibi bir şey açılıyor ve uygulama açılmıyor. Eki Görüntüle 2518220 Yükte bu şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... 30 saniyeden bir şey anlaşılmaz, 5-10 dakika bırakın ve öyle görsel atın. Şu an gayet iyi görünüyor değerler.
ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #14 Damon Salvatore dedi: 30 saniyeden bir şey anlaşılmaz, 5-10 dakika bırakın ve öyle görsel atın. Şu an gayet iyi görünüyor değerler. Genişletmek için tıkla... On dakika değerleri bu şekilde hocam 63 derece az değil mi Yoksa normal mi?
Damon Salvatore dedi: 30 saniyeden bir şey anlaşılmaz, 5-10 dakika bırakın ve öyle görsel atın. Şu an gayet iyi görünüyor değerler. Genişletmek için tıkla... On dakika değerleri bu şekilde hocam 63 derece az değil mi Yoksa normal mi?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.960 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #15 Normal değerler hocam. VRAM biraz sıcak sadece ama o da sorun oluşturacak derecede değil.
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #16 Yükteki değerler kötü değil belki kasa içi fan akışından dolayı boşta o derecelerde olabilir dert edilecek bir durum yok.
Yükteki değerler kötü değil belki kasa içi fan akışından dolayı boşta o derecelerde olabilir dert edilecek bir durum yok.