RX 9070 XT ekran kartı RM850e 850W 80+ PSU'ya nasıl bağlanır?

kerberoos

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar, Sapphire Pulse 9070XT model ekran kartını PSU'ya bağlamak istiyorum; kartta 2x8 giriş var. Fakat PSU'da nereye takacağımı ve hangi kabloyu kullanacağımı anlayamadım. İşlemci Ryzen 7 7800X3D, PSU ise RM850e 850W 80+ Gold (2023 versiyonu sanırım). CPU/PCIe girişine 2 tane CPU kablosu takıyorum, 1 tane kabloluk boş yer kalıyor fakat onun da ucu 2 tane 8'lik değil, 1 tane 8'lik. 12V-2x6 girişini mi kullanmam gerekiyor? 2 gündür PC öylece yatıyor, ne yapsam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modüler olduğu için PCIE güç kablosunu bulmanız gerekiyor. Muhtemelen PSU'ya takılı değildir güç kaynağı kutusunu kontrol edebilirsiniz.

2 adet PCIE 6+2 kablosu ile bağlantıyı yapabilirsiniz.

2023 ise 4 adet CPU/PCI-e çıkışı var. Ekran kartınız 2x8 pin istiyor. 2 adet 6+2 ile bağlayabilirsiniz. Ekran kartına tek kablodan iki soket beslemesi yapmayın. Ekran kartına giden kabloda PCI-e yazar.

2023 ise 4 adet CPU/PCI-e çıkışı var. Ekran kartınız 2x8 pin istiyor. 2 adet 6+2 ile bağlayabilirsiniz. Ekran kartına tek kablodan iki soket beslemesi yapmayın. Ekran kartına giden kabloda PCI-e yazar.

1 adet 6+2 çıktı kutudan sıkıntı orada diğer kablo 12 pinli çift 6+2 uçlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…