RX 9070 XT Gaming OC - AMD R7 7800x3D sisteme 750W PSU yeter mi?

Çağatay Nas

Hectopat
Daha fazla  
Dostlarım öncelikle hayırlı pazarlar diliyorum. Şu an bir sistem topluyoruz içinde Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7800x3D işlemci bulunmakta biz 750W tam modüller Gold sertifikalı PSU aldık yeter mi sizce?

Dostlarım öncelikle hayırlı pazarlar diliyorum. Şu an bir sistem topluyoruz içinde Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7800x3D işlemci bulunmakta biz 750W tam modüller Gold sertifikalı PSU aldık yeter mi sizce?
Psu da kaç adet tek kablo üzerinden 8 pin çıkışı var?

O patlayan bunun önceki versiyonuydu. Bu değil.

Yani daha toplamadığım için pek bilmiyorum ama ürünün linki bu eğer buradan bakabilirseniz çok memnun olurum Gigabyte P750GM 750W

2 adet tek kablo üzerinden pin PCI-e çıkışı var. 9070XT de 3 adet giriş olduğundan bu şekilde kullanmanız sağlıklı olmaz. İade edebiliyorsanız 3 adet tek kablosu olan bir psu alın.

Şu an biraz araştırdığımda alan kişilerin yorumları hep olumluydu bence F/P ürünü.

Önceki V1 versiyonu yük altındayken patlıyordu. Bu yüzden Gigabyte'a güven olmuyor.

Bunu iade edip MSI marka alsak mantıklı mı?

İade edebiliyorsanız edin. Rev 2 versiyonunda bu sorun çözüldü fakat bu sefer de 2 adet tek kablo PCI'e 8 pin çıkışı var. Bu arada markaya göre almayın modele göre alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı