RX 9070 XT için 3x8 girişli PSU önerisi

LaptopAvcısı1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde ince hesap üzerinden RX 9070 XT ekran kartı ve R7 7800x3D işlemci içeren bir sistem satın aldım. Ancak ürün arızalı çıktı ve servise gönderdim. Servis, sorunun PSU'dan kaynaklandığını ve emsal bir ürünle değişim yapılacağını iletti.

Ancak bana bilgi verilmeden Gamepower 850W Gold PSU takılmış. Forumlarda markanın güvenilirliği hakkında olumsuz yorumlar gördüğüm için bu konuda çok içime sinmedi. Takılan PSU'nun linki aşağıdadır:

Görüştüğümde, bu değişimle 35 dolarlık bir fiyat farkı oluştuğunu ancak Gamepower markasının kendi ürünleri olduğu için bu değişimin yapıldığını söylediler. Fiyat farkını düşündüğümüzde yaklaşık 4.500 TL civarında bir bedel kalıyor. Ekstra ücret ödemek istemiyorum.

Bu fiyat bandında ya da daha uygun fiyata daha kaliteli PSU alternatifleri önerebilir misiniz? Önerdiğiniz ürünleri mail ile paylaşarak fiyat bilgisi almayı planlıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Bunu alabilirsin.

3 tane var. 1 tanesi daisy chainle bağlı. Ya da daisy chainle bağlamak istemiyorum dersen:

Gamepower gibi markalara bulaşmanı pek önermem. Yusuf hocamın önerdiği psu iyidir. PSU konusunda çok ucuza kaçılmamalı, çok pahalı da gereksiz benim gözümde.

Anlamadığım şey içinde arıza veren PSU neydi?

Hocam yanlış anladınız sanırım beni ben ince üstünden PSU değişimi yapacağım oradan almıştım çünkü onlarda olan PSU'ları önerirseniz çok sevinirim

Bifenix marka 80bronz PSU sanırım Gaming gecesinden almıştım hazır sistem olarak değiştirecek çok fazla model yoktu bende ileride değiştiririm diyerek aldım.

En mantıklısı bu model gibi duruyor.

Durum şu doğru mu anlıyorum, incehesaptan bir PSU önereceğiz fiyat farkını ödeyeceksiniz doğru değil mi?

en azından şöyle bir model tercih edilebilir bütçe dahilinde.

Ben olabilecek en uygun olarak önerdim FSP Vita GM bütçe çıkıyorsa daha iyi bir seçenek.

Biraz daha uygun bir model var mı hocam

Hocam bu PSU'yu mail attım emsal olarak çok fiyat farkı istemezlerse alacağım duruma göre tekrardan yazabilirim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Üstat 6gündür maile dönmelerini bekliyordum defalarca aradım en son bugün cevap verdiler stokta kalmamış bu bende şuna baktım
Bu nasıl PSU 9070e uygun mudur?

Son düzenleme:

Evet uyumlu olması gerek. 4 tane PCI-e çıkışı bulunuyor. 12VHPWR çıkışıda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…