Immortall46
Megapat
Daha fazla
Aralarından Raijintek Cratos.Arkadaşlar merhaba,
Halihazırda kullandığım sistem ve PSU aşağıdaki gibi;
PSU mevcut sistemimde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyordu. Ancak indirimlerden uygun bir fiyata denk gelince RX 9070XT almıştım.
- Ryzen 5 7600
- RTX 5060 Ti 16 GB
- 2x16 GB DDR5 RAM
- ASUS B650M-R
- 1 TB M.2 SSD
- Thermalright Peerless Assassin 120mm soğutucu
- FSP 650W 80 Plus PSU
RX 9070XT gelince sisteme taktım ve Space Marine 2 oyununda sürücü hatasıyla birlikte çökme yaşadım. Sonrasında ekran kartından hevesim kaçınca iade edeyim dedim ancak iadem kabul edilmedi ve kart bugün bana tekrar geldi.
Şu an elimde iki seçenek var. Ya yeni aldığım ekran kartını satacağım. Ya da yeni bir PSU alıp yeni ekran kartıyla birlikte kullanıp eskisini satacağım. Sizce nasıl ilerlemeliyim ve maksimum 6 bin TL'ye 850W'lık kaliteli bir güç kaynağı önerebilir misiniz?
İlk gözüme çarpanlar bu 3 PSU oldu. Açıkçası Cooler Master'ı akşam eve giderken direkt alabilecek olmamdan dolayı almak istiyorum ancak diğer ikisi Cooler Master'dan kesinlikle daha iyiyse onları da seçebilirim. Bütçem maksimum 6.000 TL.
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
O fiyattan asla alınabilecek bir güç kaynağı değil.@Immortall46,
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gametech-gtp-1000-1000-w-fiyati,931726880.html
Bende önümüzdeki ay bunu alacağım.
@Immortall46,
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gametech-gtp-1000-1000-w-fiyati,931726880.html
Bende önümüzdeki ay bunu alacağım.
MSI Corsair gibi markalar varken Gametech alınmaz bence.
Yok öyle bir şey. Gametech kaliteli bir güç kaynağı falan değil. Ederi maksimum 3300TL seviyesinde olur. ASUS'da sorun çıkması o güç kaynağınn kalitesiz olduğu anlamınada getirmiyor. Aralarda illaki çürük çıkar. Her marka için bu şekilde.Doğrudur hocam ama dediğin gibi onlar 'marka' oldukları için pahalıya satıyorlar geçenlerde bir arkaşın ASUS 1200W güç kaynağında sıkıntı çıkmıştı bu forumlarda o da marka.
Gametech GTP-1000 1000W 80+ Gold full moduler PCI-e 5.0 profesyonel Power Supply PC güç kaynağı
2 yıl Türkiye resmi distribütör garantilidir- 1000W 80 Plus Gold full modüler PCI-e 5.0 destekli.
Yüksek performans yüksek performanslı sistemlerin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçim olan GTP-1000 PCI-E5, Japon kapasitörleri, tek raylı tasarımı, yassı kablolaması, ve akışkan dinamik yatakları ile güvenli ve verimli bir çalışma sunar. Ayrıca tam modüler tasarımı ve kompakt ölçülendirmesiyle, kolay kurulum ve düzenli kablo yönetimi sağlar.
ATX 3.0 uyumlu GTP-1000, PCI-e 5.0 grafik kartlarına serbestçe 600W'a kadar güç aktarabilen, Intel psdg ATX 3.0 ile uyumlu bir çıkış bağlantı noktasına sahip ve NVIDIA GeForce RTX 40 serisi grafik kartları için hazır bir güç kaynağıdır. Bu özellikleri sayesinde, yüksek performanslı oyun ve iş isteklerini karşılayan güçlü bir bilgisayarın vazgeçilmez bir parçasıdır.
80 Plus Gold sertifikalı 80 Plus Gold sertifikalı GTP-1000 PCI-E5 güç kaynağı, tek raylı tasarımı sayesinde yüksek performanslı grafik kartları ve CPU'lar için 5 CPU ve PCI-e yuvasından fazlasını sunarak, daha düşük enerji tüketimi ve yüksek verimlilik sağlar.
Japon kondansatörler yüksek kaliteli Japon kondansatörleri ve tam koruma özellikleriyle yüksek performanslı sistemler için ideal bir çözüm sunan GTP-1000 PCI-E5, bu özellikleriyle, stabil akım sağlama, sistemi olası sorunlardan koruma gibi avantajlar sunar.
tam modüler tam modüler güç kaynakları kabloların takılabilir olması sayesinde temiz bir sistem sunarken, kompakt ölçülendirme daha küçük kasa boyutlarına uygun olarak tasarlanmış ve yer tasarrufu sağlar.
MSI Corsair gibi markalar varken Gametech alınmaz bence.
Yok öyle bir şey. Gametech kaliteli bir güç kaynağı falan değil. Ederi maksimum 3300TL seviyesinde olur. ASUS'da sorun çıkması o güç kaynağınn kalitesiz olduğu anlamınada getirmiyor. Aralarda illaki çürük çıkar. Her marka için bu şekilde.