RX 9070 XT için güç kaynağı önerisi

ColakPiyanist

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 8gb ram 2 adet
İşlemci
Ryzen 5 3600
Merhaba, şu anda elimde bulunan sistem:

AMD Ryzen 5 3600.
Samsung 970 EVO 2 TB.
Corsair Vengeance 8 GB RAM 2 adet.
ASUS TUF B450M Plus Gaming.
Sapphire RX 5700 XT Pulse.
Cooler Master MWE 700W 230v.

Bu sistemi yavaş yavaş yükseltmek istiyorum ve şu anda RX 9070 XT satın aldım ama 3 adet 8 pin girişi istiyor ekran kartı. Şu anda bende olan güç kaynağından 2 adet kablo çıkıyor ve bildiğim kadarıyla 3. kabloyu takacak kablo girişi yok. Sorum şu: Yeni ekran kartıma uyacak, iyisinden bir güç kaynağı ne almalıyım?

Bütçe olarak bir fiyat aralığı belirlemedim, F/P olup beni yıllarca götürebilen güzel bir güç kaynağını bulup almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Enermax Revolution DFX 1350W modelini al, uzun süre kafan rahat git. 750-850W alırsan bir sonraki nesilde yine acabalara düşeceksin, özellikle 750 artık alt sınır olması gereken bir değer.

Hocam bu fazla değil mi 1350W.
O yüzden güzel zaten İç yapısı kaliteli, güzel bir ünite. Muadillerinin 850-1050W'lıklarıyla aynı fiyata 1350'liğini alıyorsun. Fazla Watt göz çıkarmaz, tam tersi kullanım yükü düşeceği için aslında daha verimli olan alanda çalıştırıyorsun PSU'yu.

Anladım alınabilir o zaman dediğiniz gibi.

Enermax Revolution DFX 1350W modelini al, uzun süre kafan rahat git. 750-850W alırsan bir sonraki nesilde yine acabalara düşeceksin, özellikle 750 artık alt sınır olması gereken bir değer.

Ben de aynı mantıktayım iyi olsun uzun yıllar götürsün (tabii uçuk fiyatlara güç yetmiyor) önerdiğiniz güç kaynağına baktım gayet hoş duruyor genel bir araştırmadan sonra karar vereceğim ama şeyi sormak istiyorum. Acaba bu güç kaynaklarında bronz, Gold gibi ibareler ne anlam ifade ediyor bunları dikkate alınır mı?

Verimliliğini anlatıyor aslında bronz sertifikalı bir PSU düz PSU'dan daha verimlidir Gold sertifikalı bir PSU bronzdan daha verimlidir Platinum sertifikalı bir PSU Gold'dan daha verimlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…