RX 9070 XT için marka önerisi

Steelflare

Megapat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller, şu anda kasamda RTX 3070 Ti takılı. PSU'um ise, NZXT C750 Bronze. RX 9070XT'yi biraz araştırdığımda, 3 X 8 Pin'li modelleri veya 3x8pinden tek pine düşüren connectorlü modelleri ve son olarak 2x8 pin eski tarz girişli olanlar gördüm. Örneğin XFX RX 9070XT. Sizce bu 2 X 8 Pin'li modellerden birini alınır mı? Pinlerde ısınma sorunu erime sorunu vs. yaşar mıyım? Eğer böyle bir durum yaşayacaksam, 3 pinli bir model alıp modüler 3.1 PCI-e olan bir PSU'ya geçmeyi düşünüyorum. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Şu an ekran kartına takılan kablo üstün resim yeteneklerimi kullanarak resmettiğimdeki gibidir :D başka bir PCI-e kablosu bulunmamaktadır.

1753124834846.png

Dosya Ekleri

• 1753124829482.png
    1753124829482.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 21
Bütçe çıkıyorsa kesinlikle Red Devil öneririm:

Çıkmıyorsada Pulse:

PSU uygunluğu çokta önemli değil, gerekirse dönüştürücü alırsın.
Bence Cuma günü saat 22.00'da olan İncehsap Gaming Gecesini bekle, nerdeyse her hafta bir tane 9070 XT modeli 31-33k civarında düşüyor.
(Geçen haftaya bakmadım ama 2 hafta önce Nitro+ vardı 32.5k'ya, 3 hafta önceden tedavi Devil vardı 31k'ya)

Bütçe çıkıyorsa kesinlikle Red Devil öneririm:

Çıkmıyorsada Pulse:

PSU uygunluğu çokta önemli değil, gerekirse dönüştürücü alırsın.
Bence Cuma günü saat 22.00'da olan İncehsap Gaming Gecesini bekle, nerdeyse her hafta bir tane 9070 XT modeli 31-33k civarında düşüyor.
(Geçen haftaya bakmadım ama 2 hafta önce Nitro+ vardı 32.5k'ya, 3 hafta önceden tedavi Devil vardı 31k'ya)
dönüştürücülere güvenim yok hocam ya, öyle bi durumda kesin psu değişirim yani

Dönüştürücü hiç saglikli degil. Ozellikle 350W ceken bir kart icin.
Aynen katılıyorum, 30-40 arası para verip dönüştürücü kullanıp risk alamam. Gerekirse PSU değiştiririm yani. Benim sormak istediğim, XFX gibi bazı modellerde hala 2 x 8 pin kullanılıyor. Bunlar tercih edilir mi bir sorun yaşar mıyım diye bu konuyu açtım.

Nitro+ modelini aldım. Yarın da PSU'yu sipariş edeceğim. İlginiz alakanız için teşekkür ederim iyi forumlar. @yusuf7878 @Iwatani Naofumi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı