Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.247 Çözümler 1.040 Bugün 16:53 #21 Gigabyte gel leaking problem diye aratın, görseller var.
Eemirrrr Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:17 #22 Marix dedi: Gigabyte gel leaking problem diye aratın, görseller var. Genişletmek için tıkla... Merhaba rahatsız ediyorum tekrardan. Gigabyte 9070 XT FurMark değerleri normal mi? Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce İncehesap'tan, 9070XT'li bir sistem aldım, bugün FurMark yaptım. sonuçlar nasıl sizce? www.technopat.net Bu konuyu gördüm hotspotu cidden fazla. Bu sadece bu kartta ki problem için mi yoksa genel olarak mı böyle? Biraz fazla uğraştırıyorum kusura bakmayın
Marix dedi: Gigabyte gel leaking problem diye aratın, görseller var. Genişletmek için tıkla... Merhaba rahatsız ediyorum tekrardan. Gigabyte 9070 XT FurMark değerleri normal mi? Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce İncehesap'tan, 9070XT'li bir sistem aldım, bugün FurMark yaptım. sonuçlar nasıl sizce? www.technopat.net Bu konuyu gördüm hotspotu cidden fazla. Bu sadece bu kartta ki problem için mi yoksa genel olarak mı böyle? Biraz fazla uğraştırıyorum kusura bakmayın
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.247 Çözümler 1.040 Bugün 18:19 #23 Hotspot normalde 90 oluyor o kartta, 100 olması normal değil, bazen çıkıyor böyle kartlar.
Eemirrrr Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:27 #24 Marix dedi: Hotspot normalde 90 oluyor o kartta, 100 olması normal değil, bazen çıkıyor böyle kartlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum ilginiz için.
Marix dedi: Hotspot normalde 90 oluyor o kartta, 100 olması normal değil, bazen çıkıyor böyle kartlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum ilginiz için.