RX 9070 XT için marka ve model önerisi

Teşekkürler. İndirim beklemeyin bence çünkü Amazon'da "son fırsatlar" olarak gözüktüğü için yapmazlar. Oyunlarda fan sesi hissedilmeyecek kadar az ki kullanımlar %80 %90'larda.

@Eemirrrr Bu gidişle bana da Pulse yerine Swift modelini aldıracaksınız

Pulse sıcaklık değerleri iyi değil. Swift varken alınmaması gerek bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Eemirrrr bu gidişle bana da Pulse yerine Swift modelini aldıracaksınız

Hocam bence siz de bu fırsatı kaçırmayın derim, özellikle beyaz isteğiniz yok ise kaçırılmayacak bir model. Soğutma konusunda aşırı iyi gerçekten, tasarımı da muadillere nispeten bir tık daha iyi bence. Fiyat olarak iste 34.000 TL güzel yılın son kampanyası. Ek olarak 2026 yılında NVIDIA bile son tüketici için ekran kartı üretimini %40 azaltacakmış, yıllık toplam RAM üretiminin %40'ını open AI Samsung ve mikron ile anlaşma yaparak alma planı yaptı. Bu RAM sıkıntısı ekran kartlarını da vurabilir bence zaman kaybetmeden bütçenizin yettiği bir modeli alın.

@Eemirrrr @Sovenior Bunu bir işaret olarak görüyorum ve bende XFX Swift modeliyle an itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum . Kart geldiğinde kutusunu açmayacağım çünkü şu anki psu 600W gücünde. Yeni psu alana kadar beklerim bu arada da indirime girerse kart iade edip ucuzunu alırım.

Hadi bakalım hayırlı bir şekilde kullanırız umarım.

Hayırlı olsun öncelikle. Gigabyte 9070 XT Aorus Elite sahibi biri olarak FurMark sıcaklık açısından pek doğru değerler vermiyor. Oyunda tam yük altında maksimum 88 derecelerde hotspot 72 derece civarında da bellek sıcaklıklarım oluyor. Bana denk gelen bellekler Samsung bu arada o yüzden Hynix'e göre daha soğuk çalışıyorlar.

FurMark açıkken emin olmak için AMD driverden kontrol ettim değer aynıydı. Sadece yanlış gözüken kart modeli

PSU için bütçeniz nedir? Bu arada 9 taksitle aldınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…