RX 9070 XT için marka ve model önerisi

yıl sonuna bir kaç gün kala alacağım duruuma göre modeli beğendim nasip olursa katılacağım işlemciniz neydi ?
Hocam tam sistemim imza kısmında yazıyor, i5 13600K var. 700W PSU var bende, 3080 kullanıyordum 330 W kadar çekiyordu 9070 XT 304 W çekiyormuş alırken bir an tereddüt ettim acaba daha çok çeker mi diye ama onu da test edip göreceğim artık.

genelde en az 750 öneriyorlar bende 0 dan toplayacağım psu 850 w alacağım az fiyat farkı olursa 1000 bile alabilirim güle güle kullanın

genelde en az 750 öneriyorlar bende 0 dan toplayacağım psu 850 w alacağım az fiyat farkı olursa 1000 bile alabilirim güle güle kullanın
Evet hocam ben de onu gördüğüm için birazcık tereddüt ediyorum ama en kötü undervolt yaparak kullanırım. Teşekkürler bu arada umarım sen de istediğin sistemi dizersin hocam geç kalma iyice yıl başından sonra RAM sıkıntısı daha da artacak diyorlar.

Samsung and SK join OpenAI’s Stargate initiative to advance global AI infrastructure Open AI gelecek yılın global ram üretiminin yaklaşık %40ı için partnerlik yapmışlar.

evet hocam işe başlayışım olursa son hafta taksitle sistemi dizicem olmazsa sistem hayal gibi
haber bekliyoruz ...

@Sovenior Evet 9 taksitli şekilde aldım bende.

PSU için bütçe belirlemedim ama geleceğe dönüklük açısından 850W düşünüyorum. Teknolojik ürünleri sağlam alma taraftarıyım.

Bu ürünler için bronz kalitede 750W 2500-3000 TL ye bulanabiliyor fakat sistemi riske atar mı ?

denemeye gerek yok 850 alıp garantiye oynamak en rahatı

denemeye gerek yok 850 alıp garantiye oynamak en rahatı

Bence de hocam, ben şu an pişmanlık duyuyorum neden zamanında 700W aldım diye keşke gidip 850W falan alsaydım. Şansıma o ara kampanya yakalayıp almıştım.

Bence de hocam, ben şu an pişmanlık duyuyorum neden zamanında 700W aldım diye keşke gidip 850W falan alsaydım. Şansıma o ara kampanya yakalayıp almıştım.
bende şuan 850 alma niyetindeydim ama 1000 alabilirim ileriye dönük
kimi dostumuz çok 1000 trafomu besliceksin desede olsun çok fark yok gibi

34 k lık parca alıp psu almamakta saçma bence hocam yanlış anlamayın onuda taksitle falan alın bence

@Sovenior @Eemirrrr

Arkadaşlar birde benim işlemcim biraz zayıf kalıyor bu karta(r5 5600), amd radeon'dan ya da bios dan bu kartın gücünü kısabilir miyim ?

Herhalde undervolt diyorlar bu işleme çok bilmiyorum. Bunu yapabilmenin rehberi var mı ?

İşlemcime çok yük bindirmek istemiyorum.Hem bu işlem sayesinde kartın da sıcaklık değeri düşük olur biraz daha az güç tüketir. Zaten zayıflatılmış haliyle bile sistemime çok fazla gelecek. Mecburen bu işlemi yapmak istiyorum am4'Ten am5 e geçemedim ram fiyatları yüzünden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…