RX 9070 XT ile Minecraft shader açıkken kasıyor

YOLEJ456

Femtopat
Merhaba, ilk öncelikle güzel bir setup topladım: RX 9070 XT ve R5 9600X özellikleri. Minecraft'ı normalde shader açmadan FPS iyi, akıcı ama shader açınca en düşük ayarlarda bile ekran takılıyor, akıcı hissetmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Islemcinizde dahili grafik birimi bulunuyor. Minecraft render icin 9070 XT yerine islemcinizin grafik birimini kullaniyor olabilir. Shader acinca F3 basip bir kontrol edin. Yanlis hatirlamiyorsam altta bir yerde gosteriyordu hangi grafik birimi kullaniliyor diye. Eger islemcinizin ki kullaniliyorsa Windows grafik ayarlarindan Minecraft'i bulup yuksek performans olarak ayarlayin. Otomatik olarak 9070 XT kartinizi kullanmaya baslar sonra.

Islemcinizde dahili grafik birimi bulunuyor. Minecraft render icin 9070 XT yerine islemcinizin grafik birimini kullaniyor olabilir. Shader acinca F3 basip bir kontrol edin. Yanlış hatirlamiyorsam altta bir yerde gosteriyordu hangi grafik birimi kullaniliyor diye. Eger islemcinizin ki kullaniliyorsa Windows grafik ayarlarindan Minecraft'i bulup yuksek performans olarak ayarlayin. Otomatik olarak 9070 XT kartinizi kullanmaya baslar sonra.

Ayarladım zaten ona rağmen olmadı RTX 4060'ta bile kasmiyan shader bu setupta kasiyor.

Başka bir shaderle denedin mi genel bir problem mi bu?
Complimentary Shader baya iyi naşka shader denemek istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı