RX 9070 XT ne zaman alınmalı?

Muhammeddgl

Hectopat
Evet arkadaşlar 9070XT piyasaya çıktı ve 31000 TL ile 35000 TL arasında bulunuyor, 6900 XT'den geçiş yapaçağım. İşlemci olarak Ryzen 5 5700x3D kullanıyorum. 2K'da kullanmayı düşünüyorum darboğaz olur mu bilmiyorum, eğer olmaz derseniz şimdi almak mı mantıklı yoksa beklemek mi?

6900 XT kullanıyorum bende geçtim 9070XT Pulse modelini aldım ama kararsızım iptal edip daha iyi model mi alsam emin değilim.

6900 XT kullanıyorum bende geçtim 9070XT Pulse modelini aldım ama kararsızım iptal edip daha iyi model mi alsam emin değilim.

6900 XT Pulse kullanıyorum ve sıcaklık olarak memnun değilim başka bir model alacağım.

Fiyatlar uygun. Türkiye'de bir şey almayı ne kadar ertelersen genelde o kadar kötü oluyor. İşlemciniz de yeterli, 2K kullanmak doğru karar. Hayırlı olsun.

Peki sizce hangi model.
Bunları bulabildim stokta farklı model varsa bakabilirim.
Tebiliyon daki stok ta tükendi diğer ikisinden biri alacağım sanırım.

Pure modelide stoklarda tükendi
Power color olan modeli aldım inşallah pişman etmez marka beni

Son düzenleme:
İptal etmeyi düşünüyorum da hepsi de model yok.

Evet stoklar anın da eridi yeni gelen stokların yüksek olacağını düşünüyorum inşallah öyle olmaz bende çok iyi bir model alamadım stoklar çok hızlı tükendi Power color reaper modelini aldım 9070 serisi ile yeni çıkan bir model deneyip bakacağız durumuna benim için sıcaklıklar afaki derecelere çıkmasın yeter.

Son düzenleme:

Peşin fiyatına güzel kartlar vardı ama ben taksitle almak istediğim için tek seçenek vardı

İptal etme bence kullan Pulse eskisi gibi değil bende 7800 XT 2 fanlı Pulse modeli var kart 69 dereceyi geçmiyor RX 9070XT modelinde sıcaklık konusunda daha iyi yapmışlar. Eğer görselden yana ışık falan istiyorsan geç tabii ki hatta Nitro'ya kadar gidebilirsin kablo saklama muhabbeti de var onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…