RX 9070 XT Nitro+ Enermax Revolution D.F.X 1350W güç bağlantısı nasıl yapılır?

DondurmaKebap

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, Sapphire RX 9070 XT Nitro+ ekran kartı almayı planlıyorum ve Enermax Revolution DFX1350W PSU'ya sahibim. Güç bağlantısı nasıl oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Sapphire RX 9070 XT Nitro+ ekran kartı almayı planlıyorum ve Enermax Revolution DFX1350W PSU'ya sahibim. Güç bağlantısı nasıl oluyo

3 tane 8 pin çıkışını bağlayacaksın.

Son düzenleme:
Direkt 12VHPWR portunu ve kablosunu kullabilirsiniz. Ekran kartının yaninda gelen 3x8 pin PCI-e'den 12VHPWR'ye çeviriciye ihtiyacınız yok.

Hayır 9070XT'lerde 12VHPWR girişi yok. 3 veya 2 tane PCI-E 8 pinden güç alıyor. Dönüştürücüyle belki alınabilir ama ne gerek var.

Arkadaşın sahip olduğu modelde 12V2x6 güç soketi bulunuyor.

Son düzenleme:
Selamlar, Sapphire RX 9070 XT Nitro+ ekran kartı almayı planlıyorum ve Enermax Revolution DFX1350W PSU'ya sahibim. Güç bağlantısı nasıl oluyor?
Merhaba kurulumu yapabildin mi, güzel çalışıyor mu, bir sıkıntı var mı ?

Aynı PSU'dan alacağım için merak ettim.

Merhaba güç kaynağı bugün bana teslim edildi. Gayet düzgün çalışıyor, yük atlında sıfır ses.

Ben farklı bir 9070XT modeli tercih ettim 3x8 pin bağlantı yapmak durumunda kaldım. Ama yine de sorunsuz çalışıyor PSU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…