sorun olmaz. Tam yükte kabaca ekran kartı 330w, işlemci 85-90w diyelim.Arkadaşlar Sapphire Pulse 9070 XT ekran kartı, Ryzen 5 7600 işlemci, AMD B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart, 16+16 Viper RAM kullanıyorum. Bu sistemimi şu kasa +PSU ile kullanıyorum. XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow mATX/ATX Siyah Kasa - Game Garaj acaba sorun yaşar mıyım, bu XPG 750W PSU az geldiği için aşırı yüklenme yapar da sistemi yakar mıyım? Çekindiğim için AMD uygulamasından ekran kartının çektiği gücü %15-20 düşürüyorum. Acaba korkmadan kullanmalı mıyım aşırı yüklenme ısınma sorunu yaşamaz mıyım? Eğer sorun olur düşük watta kullan diyorsanız bana en az 1000W F/P kasam ile uyumlu ömürlük bir PSU önerir misiniz?
Ek olarak kasa da biraz küçük kaldı. Çok pahalı olmayan büyük full Tower eatx kasa önerir misiniz?
Yeterli olurArkadaşlar Sapphire Pulse 9070 XT ekran kartı, Ryzen 5 7600 işlemci, AMD B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart, 16+16 Viper RAM kullanıyorum. Bu sistemimi şu kasa +PSU ile kullanıyorum. XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow mATX/ATX Siyah Kasa - Game Garaj acaba sorun yaşar mıyım, bu XPG 750W PSU az geldiği için aşırı yüklenme yapar da sistemi yakar mıyım? Çekindiğim için AMD uygulamasından ekran kartının çektiği gücü %15-20 düşürüyorum. Acaba korkmadan kullanmalı mıyım aşırı yüklenme ısınma sorunu yaşamaz mıyım? Eğer sorun olur düşük watta kullan diyorsanız bana en az 1000W F/P kasam ile uyumlu ömürlük bir PSU önerir misiniz?
Ek olarak kasa da biraz küçük kaldı. Çok pahalı olmayan büyük full Tower eatx kasa önerir misiniz?
Kasa olarak bunlara bakabilirsiniz:Arkadaşlar Sapphire Pulse 9070 XT ekran kartı, Ryzen 5 7600 işlemci, AMD B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart, 16+16 Viper RAM kullanıyorum. Bu sistemimi şu kasa +PSU ile kullanıyorum. XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow mATX/ATX Siyah Kasa - Game Garaj acaba sorun yaşar mıyım, bu XPG 750W PSU az geldiği için aşırı yüklenme yapar da sistemi yakar mıyım? Çekindiğim için AMD uygulamasından ekran kartının çektiği gücü %15-20 düşürüyorum. Acaba korkmadan kullanmalı mıyım aşırı yüklenme ısınma sorunu yaşamaz mıyım? Eğer sorun olur düşük watta kullan diyorsanız bana en az 1000W F/P kasam ile uyumlu ömürlük bir PSU önerir misiniz?
Msi olan kasa micro atx demiş ama küçük gelmez mi ben baya geniş arıyorum, xpg olan kasada da fan yok sanırım ekstra almak gerekecek gibiYeterli olur
Kasa olarak bunlara bakabilirsiniz:
PSU olarak ise 1000w için fiyatı gayet güzel ve sıkıntısız olarak buna bakabilirsin:MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.706,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 4.799,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VG20AL - Var bende de sana attığımı al geç istersen fpMsi olan kasa micro atx demiş ama küçük gelmez mi ben baya geniş arıyorum, xpg olan kasada da fan yok sanırım ekstra almak gerekecek gibi
Psu suzu varsa bi bakayım hocamVG20AL - Var bende de sana attığımı al geç istersen fp
Eki Görüntüle 2491074
İçindeki psu ne bunun ?VG20AL - Var bende de sana attığımı al geç istersen fp
Eki Görüntüle 2491074
İçindeki PSU ne bunun?