Hocalar PC hakkinda bilgim üst düzey değil bu sistem bu paraya alınır mı? Anakart hakkında da cok fazla bilgim yok anakart değiştireceğim neye gecebilirim? Linkte aşağı inerseniz özellistirmeler yuklenir bakanlara şimdiden teşekkür ederim.
Hocalar PC hakkinda bilgim üst düzey değil bu sistem bu paraya alınır mı? Anakart hakkında da cok fazla bilgim yok anakart değiştireceğim neye gecebilirim? Linkte aşağı inerseniz özellistirmeler yuklenir bakanlara şimdiden teşekkür ederim.
Hocam sistem iyi ama 5070 Ti'li bulursak daha iyi olur bir de işlemci konusunda 7600X Valorant'ta kaç FPS verir üzmeyegini biliyorum fakat işlemci konusunda daha iyi seçimlere gerek var mı yoksa bu iyi mi? X3D serisine girmeye gerek var mı? Bir de.
Hocam sistem iyi ama 5070 Ti'li bulursak daha iyi olur bir de işlemci konusunda 7600X Valorant'ta kaç FPS verir üzmeyegini biliyorum fakat işlemci konusunda daha iyi seçimlere gerek var mı yoksa bu iyi mi?
Tamam hocam teşekkür ederim ama 5070 Ti'li sistem bulabilir miyiz çünkü 2TB SSD seçmek istiyorum bir de RAM konusunda CL 38 gecikme değerini indirebilirsek 32'ye veya 30'a mükemmel olur simdiden teşekkür ederim. Video içinde teşekkür ederim bu FPS'ler yeterli seviyede daha arada Max 20 FPS oynar oda asla fark edilmeyecek bir fark zaten yüksek FPS'de olduğu için.
Tamam hocam teşekkür ederim ama 5070 Ti'li sistem bulabilir miyiz çünkü 2TB SSD seçmek istiyorum bir de RAM konusunda CL 38 gecikme değerini indirebilirsek 32'ye veya 30'a mükemmel olur simdiden teşekkür ederim. Video içinde teşekkür ederim bu FPS'ler yeterli seviyede daha arada Max 20 FPS oynar oda asla fark edilmeyecek bir fark zaten yüksek FPS'de olduğu için.
Hocam bende şöyle topladim daha iyi degilmi fiyat olarak hem PSU hem 2TB SSD bir tek daha sonra RAM upgrade yaparım artı olarak sectigim kasa iyi mi diye sormayacağım fakat idare eder mi?