Merhaba arkadaşlar, iyi günler, iyi sosyaller. 2 ay önce aldığım sistemim ile alakalı sorunum var. Sistemi topladığımdan beri düzgün oyun oynayamıyorum. Hikayeli ya da multiplayer oyunlar da ekran donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Kasadan resetlemek zorunda kalıyorum. DDU ile sürücülerimi tekrardan yükledim fakat çözüm bu olmadı. Sizce ne yapmalıyım?
Sistem bilgilerim:
Kesin çözüm için C:\WINDOWS\Minidump\102725-15593-01.dmp bunu buraya at sorunu bulalım ona göre çözüm için yazacağım
Olası 5 neden var RAM-Sürücü-Sistem dosyasından-Disk-XMP OC.
Nasıl istiyorsan at. Gece 12-1 gibi buralarda olursam dosyayı inceledikten sonra çözümünü kesin net şekilde söylerim. Çok büyük ihtimalle RAM gibi geldi ama yine de incelemekte fayda var.
Nasıl istiyorsan at. Gece 12-1 gibi buralarda olursam dosyayı inceledikten sonra çözümünü kesin net şekilde söylerim. Çok büyük ihtimalle RAM gibi geldi ama yine de incelemekte fayda var.
Aslın da memtest86 ile 4/4 test yapmistim 2-3 hafta öncesine kadar 0 error aldım bakalım hocam akşam eve geçtiğim de ilk iş minidump dosyasını atmak olacak
Eve geçince atacağım ddu ile sildim amd 2.9.1 whql olarak indirdim gpu overlay de 2 tane gpu1 gpu2 gibi gözüküyordu biostan dediğinizi yaptım sadece gpu olarak kendi ekran kartım 9070xt gözüktü overlay de.
Dediğim yerden yine'de görsel at.
Ek olarak BIOS'ta XMP kapat ve CPU değerleri ile oynadıysan onu'da kapat.
BIOS sürümün nedir ?
BIOS'ta RAM MHZ değerin En fazla 5600 MHZ olsun.
OCCT ile 40 dakika CPU ve Power testi ayrı ayrı yapıp sonuçları at.
Aslın da memtest86 ile 4/4 test yapmistim 2-3 hafta öncesine kadar 0 error aldım bakalım hocam akşam eve geçtiğim de ilk iş minidump dosyasını atmak olacak
BIOS sürümün nedir ?
Tamamdır eve gidince atacağım bios da xmp kapalı zaten default ayarlar da bios son sürüme güncellemiştim ram mhz degerleri de default da idi octt ile yarım saat cpu testi yapmıştım 80c de idi power testine de bi bakayım akşam
BIOS sürümün nedir ?
Kesin çözüm için C:\WINDOWS\Minidump\102725-15593-01.dmp bunu buraya at sorunu bulalım ona göre çözüm için yazacağım
Olası 5 neden var RAM-Sürücü-Sistem dosyasından-Disk-XMP OC.
BIOS sürümün nedir ?
5600Mhz getirildi
40.Dakika da cpu test sonuçları
Steelseries uygulamasi kaldirildi
Psu test başlatacağım şimdi
Sonra senin verdigin linkleri indireceğim