RX 9070 XT, RTX 5070 yerine alınır mı?

Aldınız mı hocam nasıl bende kararsız kaldım steellegend 9070 XT ya da MSI 5070 Gaming Shadow 3 fanli modelini alacağım.

Aldınız mı hocam nasıl bende kararsız kaldım steellegend 9070 XT ya da MSI 5070 Gaming Shadow 3 fanli modelini alacağım.

Fazlası ile memnun kaldım ben ısınma sorunu yok Sapphire 6900 XT'den geçtim oda ısıtıyordu kendisi şu an fiyatları ne kadar bilmiyorum 35 bin civarı fiyat var ise kesinlikle tercih etmelisiniz.

Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC kullanıcısıyım, sorusu olan varsa yardımcı olurum.

Kısaca şunu eklemek isterim ki iyi ki gidip bu kartı almışım

5070ti diyen arkadaşlara sesleniyorum, amd'ye yeni gelen update görseniz acaba aradaki o %3-%5 lik performans farkı için o parayı verir miydiniz bilmiyorum.

5070 ti daha iyi bir kart lakin aradaki fark öyle gözünüzde büyüttüğünüz gibi devasa bir şey değil, 9070 XT 4K için hazırlanmış aşırı F/p bir kart.

Son olarak şunu da ekleyeyim eğer alacağınız 9070 XT ile 5070 ti arasındaki fiyat farkı 5000 TL'den az ise 5070ti tercih edin değilse gözünüz kapalı 9070XT yi alabilirsiniz.

Hocam bende ayni model alacağım sogutmasi falan iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…